Kennel Barecho

Direktlänk till inlägg 12 november 2011

Ett tag sedan....

Av barecho - 12 november 2011 18:36

... nu jag tog mig tid att sitta ner och blogga! Man skulle kunna tycka att jag har all tid i världen nu att blogga - men i själva verket har jag fullt upp med allt möjligt. Har inte ens tid att äta lunch på dagarna - men det är ju i alla fall hur trist som helst att äta själv . Tja, vad har jag gjort under veckan då?


I måndags kom det en fotograf från en av våra lokaltidningar, Arbetarbladet, för att ta kort på mig till reportaget de skulle ha med i tidningen ang. att jag inte fick vara vikarie, trots att jag har den utbildning dom kräver för fast anställning. Det är flera som jobbar inom förskolan idag som manat på mig att jag bör gå vidare med detta. Själva reportaget kom sedan ut i torsdags i tidningen - och förklaringen från kommunen är så dålig så det är knappt man tror det är sant... Ni kan läsa om det här:  http://arbetarbladet.se/nyheter/sandviken/1.4085144-trots-ratt-utbildning-helene-far-inget-vikariat .


Gårdagen hade ju ett mycket speciellt datum - 11-11-11, lite häftigt ändå! Tänkte först att det nog är en turdag - men när dagen först började med att bilen inte fungerade (det lät precis som om det var punktering och kändes så också - men alla däck såg okej ut) och sedan när jag kom in till massören så hade de dubbelbokat så det var bara för mig att vända hem igen. Nu fick jag en ny tid på tisdag så det ska väl fungera det också! Och bilen då, jo - när David kom hem och skulle provköra den så fungerade den förstås helt perfekt. Va dum man känner sig då.... Undrar om det var Fritte-spöket som var i farten igen??


I går var vi också på bandy. Förr i tiden gick jag faktiskt på bandy då och då. Ja, först och främst när jag var en "fjortis" och gick runt, runt planen för att spana på killar. Var nog då jag förfrös både tår och fingrar eftersom jag såklart inte hade mycket kläder på mig - det var ju på den tiden man ville se bra ut ifall det dök upp nån tiopoängare! Sedan byggdes den nya planen och då gick det inte att gå runt - men jag var en hel del där då med David (vad gör man inte som nykär??) och även med Thomas som var intresserad av bandy när han var liten och även spelade själv några år. Meeeen, så för några år sedan fick vi i Sandviken en fantastiskt fin arena! Finns många olika åsikter om den bör finnas eller inte - och det tänker jag inte ge mig in i. Jag måste i alla fall säga att jag tycker den är fantastiskt fin och jag hoppas såklart att det nån dag ska arrangeras en hundutställning därinne. Så fort jag är där så tänker jag på det - där skulle man kunna ha det, och där skulle man..... Är väl miljöskadad förstås!

 

I fredags var det dock bandy som gällde, första gången jag är och ser det i den nya arenan. Här är det Pigge som värmer upp innan matchstart - han är ett roligt inslag tycker jag, livar upp och de flesta barn är ju mycket fascinerad av honom.

 

SAIK skulle alltså möta GAIS, och lite speciellt var det denna kväll för att i GAIS spelar numera SAIK:s stora stjärna Magnus Muhrén. Han hyllades med ett bildspel och med stående ovationer från publiken - lite smårörd blev jag allt... Man får väl tycka vad man vill om honom - men en oerhört bra bandyspelare har han varit och såklart har han betytt mycket för SAIK. Men, hur var det då att se bandy i en sån arena? Nja, vet inte.... jag är väl lite gammeldags jag. Det var liksom inte samma känsla att sitta där och hela arenan var helt upplyst - bandymålen såg så fjuttiga ut tyckte jag. Hur illa jag än tycker om kyla så var det liksom inte samma känsla som att se det utomhus - men säkert är det en vanesak. Om 50 år kommer ungdomarna att skaka på huvet åt mig när jag säger att jag stått utomhus och tittat på bandy - då är det säkert helt naturligt att se det inne. 


Efter bandyn åkte vi tillsammans med Åke & Kerstin till restaurang Napolen och käkade god mat - sedan var det bums i säng när vi kom hem.


Idag har vi varit i Ockelbo på innebandymatch. En oerhört spännande match var det, med totalt 27 mål!! Kändes sååå bra när Jacobs lag, Aston, till slut stod som vinnare!!


Vad säger ni? Är ju inte fredag idag men en liten fräckis kan vi väl dra ändå?
 

En kille går till affären för att handla och noterar att en mycket attraktiv kvinna vinkar på honom.
Hon säger "Hej på dig !"
Han blir lite ställd därför att han kan inte placera var han sett henne förut.
Så han säger: "Känner du mig?"
Hon svarar : "Jag tror att du är far till en av mina ungar"
Nu vandrar hans minne tillbaks i tiden till den enda gången han varit otrogen mot sin fru.
Han säger: "Men herregud! Är du den där strippan från min svensexa som jag satte på på biljardbordet medan alla mina kompisar såg på, och din väninna smiskade på mig med en våt purjolök ?"
Hon tittar på honom lugnt och säger:
" Nej, jag är din sons lärarinna i skolan"...




 
 
Ingen bild

Sara

14 november 2011 15:11

Om det bara hade funnits parkeringsplatser så hade vi nog haft hundutställningar i Göransson Arena för länge sedan... man får utan problem in en kennelklubbsutställning där, det har jag nog kollat! :-) MEN var sjutton skulle vi göra av alla bilar? det finns ju FÄRRE parkeringsplatser där nu än på den tiden när vi hade septemberutsällningen på Jernvallen.... Skittrist, tycker jag! Skulle också vilja ha hundutställning där!

barecho

14 november 2011 16:23

Men tror du inte det skulle fungera med parkeringen mellan jernvallsskolan och gamla hockeyhallen, den parkering som är framför, på skolgården, på planerna som är mellan arenan och sandvik, vid kulturskolan mm. Jag är ju inte alls nån expert på hur många det ska vara... men det känns som om vi kunde vara i Torsåker så borde det också fungera här med lite god vilja:-) Var ju på utställning i Lidköping i maj och där fanns det inte fler parkeringar kändes det som - däremot sas det att p-lisorna var lite generösare när det var evenemang i hallen, såvida man inte stod farligt och i vägen. Nu är väl frågan om det skulle fungera i vår "fantastiska" kommun....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av barecho - Fredag 22 mars 05:44

  Taco     Toby     Tristan     Trevor     Tippo     Tango     Tally     Trisha     Tabitha     Tora   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Fredag 22 mars 05:39

  Ubbe     Uzo     Undis     Uzzi     Unette     Ultra   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Torsdag 14 mars 16:34

I måndags, när det var sex dagar kvar till beräknad valpning så låg tempen på 37,6. Det var ju inte jättelågt och Kryddan åt upp sin mat. Hon var lika lugn som vanligt. Så jag tänkte det var falskt alarm. Tempen sjönk sedan sakta nedåt, men inga andr...

Av barecho - Söndag 3 mars 14:25

I denna blogg kommer det mestadels vara inlägg som har med kennel Barecho att göra. Om våra valpar, hundar, från utställningar mm. Jag (Helene) har skaffat en ny blogg där jag mer kommer att skriva mina tankar och åsikter inom olika ämnen, välkommen ...

Av barecho - Fredag 1 mars 07:49

Denna kull är Ziris andra kull hos oss, förra kullen föddes för 1,5 år sedan, i den kullen blev det sju valpar. Att det skulle bli fler denna gång misstänkte vi ganska tidigt, för redan när hon gått fyra veckor började magen växa - och det snabbt! De...

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards