Kennel Barecho

Direktlänk till inlägg 14 februari 2012

Alla hjärtans dag

Av barecho - 14 februari 2012 15:26

Jaaa, det är ju alla hjärtans dag idag - är väl trevligt när man uppmärksammar något som är förknippat med glädje, men jag är egentligen inte så mycket för sånt. Första alla hjärtans dag efter vi träffats köpte David en jättefin vas som var formad som ett hjärta med en ros i, det var himla gulligt - men jag känner inte alls att jag har något behov att få nåt av honom varje år. Jag lyssnade på radion i bilen i morse, på Mix Megapol, och då pratade de just om detta. Anders Timell hade köpt nån jättebukett med rosor till sin fru - men Micke Tornving köpte inte nåt sånt till sin fru. Hon skulle nog bara fråga hur mycket det kostat sa han - och så skulle nog jag också reagera!! Fasiken, dom pengarna hade man ju kunnat använda till en anmälningsavgift eller en ny sax eller nåt sånt istället . Stackars David som inte har nån romantisk fru alls... Men, jag ska i allafall hämta honom på Arlanda ikväll istället för att han skulle åka hem imorgon. Han landar efter 22.00 och det går inga tåg efter det åt våra trakter så då hämtar jag honom istället - det får bli min alla hjärtans dag present till honom det!


Jag åkte och hämtade Daphne i morse och som vanligt måste jag tyvärr säga, så blir jag så himla irriterad på mina medtrafikanter! Speciellt då långtradarchaffisar - som man tycker borde vara proffs på det hela. Nu vet ju iofs inte jag mycket om långtradare, men jag har svårt att tänka mig att de har en bromssträcka på bara nån meter när de kör i runt 90 km/timmen. Det snöade häromkring igår och det låg kvar på vägarna i form av modd. Hastighetsbegränsningen var 80 där jag körde och jag pendlade väl mellan det och 90. Bakom mig ligger det då en långtradare och trycker och trycker. Åhhhhhhh.... det bara kokar i mig (jag vet, jag vet att det inte är bra - förmodligen kommer jag att dö i en hjärtinfarkt bakom ratten för att jag blir så förbannad). Till slut kom vi till 100 sträckan där vägen är tvådelad och då slapp jag den jäveln. Nu var det här på vägen dit så jag hade ingen hund i bilen, men ändå? Det är inte konstigt att så många dödsolyckar blir där långtradare är inblandade...


Nog ser hon dräktig ut allt !

Två veckor kvar och magen är rejält rund.

He...he... jag bara älskar dessa som smilar såhär - hur gulligt som helst !

Än tar hon sig upp för trappen lätt - men snart kanske magen tar i!


Vi hade ju ett födelsedagsbarn igår som vi glömde bort! Det var vår gamla Selma (Rowntree XLNT Choice For Barecho) som fyllde 9 år. Hon bor hos sin fodervärd med sin ena dotter och där trivs dom bra båda två. Selma fick två kullar hos oss, E-kullen som var efter Fritz och N-kullen som var efter Puh. Stooort grattis Selma - hoppas du fick något gott att snaska på!


I söndags fick vi trevliga nyheter från Yatzy (Barecho You Name It) och hans matte Katarina. De hade tävlat i lydnad och då i lydnadsklass 2. Det gick riktigt bra måste jag säga!! 191, 5 poäng av 200 möjliga och det gjorde att det förutom ett första pris även blev klassvinst! Stooort grattis till er båda, ni är så duktiga!

Fina Yatzy - han brukar vara så snäll och låta oss komma dit ibland och sova över, alltid lika trevligt!


   

Från Italien har jag fått detta kort. Det är på Fran (Barecho Free Falling) som i söndags fick Excellent och blev tvåa i juniorklassen.

Det var en Internationell utställning i Arezzo.


Brorsan Danny (Barecho Fool To Remain Sane) roade sig i snön istället han.


  



       


 
 
Sofia

Sofia

14 februari 2012 16:26

Hej! Kolla gärna min tävling där du kan vinna ett smycke från simplycia!

http://sofiasfoton.bloggplatsen.se/2012/02/11/7309759-tavling-i-samarbete-med-simplycianet/#kommentarer

Förlåt om du inte gillar såna här kommentarer!

http://sofiasfoton.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Katarina och Yatzy

14 februari 2012 17:11

Tack för den fina gratulationen. Han är helt fantastisk att träna med :) Vi har redan börjat träna för fullt till klass 3. Vi tänkte bevisa att man både kan vara snygg och lydig, haha.
Jag måste hålla med dig om lastbilar i trafiken. Åker E4:an till jobbet varje morgon och på vintern när det snöat ordentligt så måste man ju såklart ta det lite lugnt i modden. Men inte lastbilarna inte, de gasar på och kör om som galningar. Grrrr!!!
Syns snart! Kram!

barecho

14 februari 2012 17:16

Ni är så duktiga :-) Bra det att du bevisar att man kan vara både snygg och lydig - är ju skillnad med dig och mig som bara är snygg eller hur...he..he...
Vi ses i Malmö :-) Kram

 
Linda

Linda

14 februari 2012 20:07

Jag är precis om du. Jag är så långt ifrån en romantiker man kan komma. Igår sa jag till André att han inte skulle komma hem med några blommor bara. Lägger också hellre pengar på nåt roligare. Visst är det roligt och vackert med blommor men det är inte nåt jag prioriterar. Jag tycker sådana här dagar är ganska tramsiga egentligen. Men affärerna tjänar ju bra.

http://www.charlescroft.com

barecho

14 februari 2012 20:09

Skönt att höra det finns flera:-) Vi är nog lite för jordnära för det du och jag;-))

 
Ingen bild

Erika

14 februari 2012 22:14

Ähh nu är ni väl kinkiga, framför flera sådana här dagar sa hon som snart ser ut som ett gele hjärta.

barecho

15 februari 2012 10:28

Jamen, du vet ju hur jag är.... När det blir för tillgjort då spyr jag nästan;-) Fast jag fick faktiskt något igår av David i present - han hade köpt parfym till mig på flygplatsen i Manchester, och jodå - det tog jag förstås emot;-))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av barecho - Tisdag 2 april 18:18

  Ubbe, hanhund      Uzo, hanhund     Undis, tik     Uzzi, tik     Unette, tik     Ultra, tik     ...

Av barecho - Fredag 22 mars 05:44

  Taco     Toby     Tristan     Trevor     Tippo     Tango     Tally     Trisha     Tabitha     Tora   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Fredag 22 mars 05:39

  Ubbe     Uzo     Undis     Uzzi     Unette     Ultra   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Torsdag 14 mars 16:34

I måndags, när det var sex dagar kvar till beräknad valpning så låg tempen på 37,6. Det var ju inte jättelågt och Kryddan åt upp sin mat. Hon var lika lugn som vanligt. Så jag tänkte det var falskt alarm. Tempen sjönk sedan sakta nedåt, men inga andr...

Av barecho - Söndag 3 mars 14:25

I denna blogg kommer det mestadels vara inlägg som har med kennel Barecho att göra. Om våra valpar, hundar, från utställningar mm. Jag (Helene) har skaffat en ny blogg där jag mer kommer att skriva mina tankar och åsikter inom olika ämnen, välkommen ...

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards