Kennel Barecho

Direktlänk till inlägg 15 november 2013

Semester :-)

Av barecho - 15 november 2013 10:49

Ja, äntligen kom vi iväg på den efterlängtade semestern - så välbehövligt för oss båda, men framförallt för David som knappt varit ledig alls under året   . Bara att få sova lite längre nu i morse var såååå skönt, jaaa - jag vaknade förstås efter 06.00 men kunde somna om någon timme iaf. Saknar hundarna jättemycket förstås, men jag kan väl erkänna att det var rätt så skönt att slippa ge dom mat i morse .


Vi åkte hemifrån vid 03.15 igår morse. Jag tyckte vi skulle hämta upp Peter och Anna vid 04.00 men dom tyckte det var försent med tanke på att planet gick 07.05 så vi bestämde att vi skulle hämta upp dom vid 03.30 Om dom eller vi var mest chockade över att vi var där fem minuter tidigare än vi sagt är svårt att säga.... Nä, jag måste skärpa mig - kan inte hålla på och komma i tid hela tiden... .


Det var frostigt och lite småhalt på vägarna till Arlanda, men resan gick bra ner. Eftersom David och Peter hade med sig sina golfklubbor tog det lite extra tid vi incheckningen, man kan väl säga som så att de var långt ifrån de enda som hade med sig golfklubbor på vår flight...


Det var verkligen gråkallt ute så kändes hur skönt som helst att få lämna Sverige, vi som hade platser längre bak i planet fick gå ut och gå upp i planets bakre ingång. Sjukt halt var det och sååå kallt :-( Och fastän det är hur tydligt som helst vilka som ska gå in i främre delen och vilka som ska gå in i den bakre så går det iaf in kostym-nissar i främre delen som sedan ska trängas så vi som gick in på rätt ställe fick stå ute och frysa extra länge. Meeeen, huvudsaken man har det bra själv eller hur .

 

Flygningen gick bra, en hel del turbulens var det iofs - men så är det ju ibland. Mitt resesällskap var rätt så trötta kan man väl säga... Men, iom att vi åkte med Norwegian hade jag ju internet under resan så det gick ingen större nöd på mig.

 


Efter att vi fått den hyrbil vi skulle ha under veckan så skulle vi försöka få plats med alla våra saker i den - inte så lätt med 2 golfbagar, 4 stora resväskor, 2 dataväskor och 2 handbagageväskor. Men, som de superpackare man är som hunduppfödare fick det förstås plats .


En halvtimmes bilresa från Alicante till lägenheten som ligger i området La Mata. Vi hade med oss vår GPS men som vanligt hade vi en lite annan uppfattning än den som vi åkte runt lite innan vi kom rätt och kunde köra ned i garaget. Perfekt med garage under lägenheterna, men det var väldigt mörkt där så jag var glad att jag inte var ensam...


Vi har ju sett massor med foton härifrån, men det är förstås som vanligt något helt annat att se det i verkligheten. Sååå fint det var/är!! Ett snabbt foto förstås direkt vi kom dit, det var 20 grader varmt ungefär så det blev snabbt byte av kläder när vi väl kom in i lägenheten.

 


Det här är ett helt nybyggt område så allt är hur fint och fräscht som helst - luktar sådär nytt i hela lägenheten, härligt :-)


 


 
Ja, lite telefonprat måste det förstås bli   .


 
Efter att vi bytt om så var det dags att leta reda på något lunchställe. Det är ju "lågsäsong" här nu och väldigt lugnt och skönt :-) Vi hittade en restaurang till slut som hade lite av varje - jag tog någon Thairätt, Peter & David pizza och Anna pasta. 

 

De två första glasen vin blev det också, jag tänkte mig bara ett först men David trugade så det blev två till slut   . Supergott var vinet så det kan nog bli något mer besök på den restaurangen under veckan!


Lite shopping på supermarket (där vi förstås glömde väga frukten till kassörskans stora förtret....) och sedan blev det slappa i lägenheten.


 



Grillmästarna :-) De hade köpt någon korv som såg helt vidrig ut och eftersom de påstod att den var god så smakade jag.... Men, den smakade lika illa som den såg ut förstås   .    Men lite ost och kex blev det och det var lika gott som vanligt   .


 



Det är inte så många som bor här på området just nu så det är väldigt lugnt. Därför blev jag mycket förvånad i morse när Anna frågade om vi hade hört grannarna igår när vi gick la oss. Det hade varit ett himla liv enligt henne. Konstigt tyckte både hon och jag med tanke på att det bara var två stycken som vi såg satt ute i går kväll. När hon berättade mer och förklarade att det lät som det var många som både skrattade och grinade om vartannat och jag fortfarande inte fattade något då jag inte hört ett ljud förstod jag plötsligt hur det låg till... När jag la mig så tittade jag på Arga snickaren i min iPad. Så förmodligen var det det hon hörde! Haha....  . 



   





   
 

 
 
Ingen bild

Andrea Rosenblad

15 november 2013 15:47

Härligt inte ett dugg avundsjuk Gud så mysigt ställe ni är på ! Och dom där polerna hade man gärna hoppat i nä ush här hemma är det kallt som 17.... Njut av värmen :-) kramar Andrea

barecho

15 november 2013 16:37

Det ska jag göra, tack :-)

 
Maria

Maria

15 november 2013 16:31

Härligt härligt!!
Säg nästa gång och om du vill ha resesällskap lovar "ställa upp". ;-)
Ha det så underbart!!!

http://Www.windcraft.se

barecho

15 november 2013 16:36

Tackar, det ska jag komma ihåg :-)

 
stin@

stin@

15 november 2013 18:56

Vilken lägenhet o vilken balkong!!
Njut nu ordentligt!!

http://www.tansandtins.se

barecho

15 november 2013 18:59

Tack :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av barecho - Fredag 22 mars 05:44

  Taco     Toby     Tristan     Trevor     Tippo     Tango     Tally     Trisha     Tabitha     Tora   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Fredag 22 mars 05:39

  Ubbe     Uzo     Undis     Uzzi     Unette     Ultra   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Torsdag 14 mars 16:34

I måndags, när det var sex dagar kvar till beräknad valpning så låg tempen på 37,6. Det var ju inte jättelågt och Kryddan åt upp sin mat. Hon var lika lugn som vanligt. Så jag tänkte det var falskt alarm. Tempen sjönk sedan sakta nedåt, men inga andr...

Av barecho - Söndag 3 mars 14:25

I denna blogg kommer det mestadels vara inlägg som har med kennel Barecho att göra. Om våra valpar, hundar, från utställningar mm. Jag (Helene) har skaffat en ny blogg där jag mer kommer att skriva mina tankar och åsikter inom olika ämnen, välkommen ...

Av barecho - Fredag 1 mars 07:49

Denna kull är Ziris andra kull hos oss, förra kullen föddes för 1,5 år sedan, i den kullen blev det sju valpar. Att det skulle bli fler denna gång misstänkte vi ganska tidigt, för redan när hon gått fyra veckor började magen växa - och det snabbt! De...

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards