Kennel Barecho

Direktlänk till inlägg 22 november 2013

15 timmar...

Av barecho - 22 november 2013 12:49

... hann jag med hemma innan det var dags att åka mot nya mål   . Kändes inte så snällt mot hundarna, men nästa vecka ska vi hinna med mycket hundgos   . 


Det blev ju inte så mycket bloggande från semestern, men ni vet ju att jag har ett otroligt dåligt tålamod med krånglande datorer och nätverk..... Och bara att försöka ladda in korten hit till bloggen var nästintill omöjligt, så då blev det inte av att jag skrev mer än två bloggar. Sedan skulle jag ju ha semester också...  .


Är det något jag blir på semestern så är det dagvill, så den sista rapporten från vår semester i Spanien kommer förmodligen inte att vara i kronologisk ordning - jaaaa, minnet är det ju lite si och så med också.



Även om vi hittat på flera bra restaurangen runt där vi bodde så tröttnar jag snabbt på sån mat.... Stuvade makaroner och bacon gjorde jag till lunch en dag och sedan önskade jag mig en fläskfilégryta som vi brukar göra hemma och som jag vet att Anna & Peter bjudit oss på också. De kallade den sydstatsgryta - och eftersom vi inte hade någon gryta nu döpte vi snabbt om den till sydstatskastrull. Lika gott var det som när den gjorts i gryta som tur var ;-) Vi var lite tveksamma till om vi skulle hitta alla ingredienser men det gick bra till slut. På den affären vi varit på och handlat tidigare hade de en avdelning för utländska varor och där hittade vi bland annat Felix smörgåsgurka som vi skulle ha med i kastrullen :-)


  
Bad i poolen hör ju till på semestern, men jag offrade mig så jag kunde fota istället :-) David kastade sig i snabbt, men Peter verkar tycka att det är lite för kallt....
 
Undrar vad de skrattar åt? Kan det vara Annas vita ben tro?


Poolen är ju uppvärmd så det var skönt så länge de var i den, men sedan var det upp snabbt till rummet då det denna dag var rätt så kyligt i luften.  

Anna började lite smått med fötterna.... 
 
... men till slut kunde hon inte hålla sig utan hoppade i för att ta sig ett dopp. Hon försökte övertala mig att bada också, men jag stod emot även om jag var bra sugen ;-)


   
Under måndagen var Anna och jag och shoppade på ett ställe som hette Zenia Boulevard. Det var ungefär som Barkarby med flera småaffärer i ett utomhusköpcentrum. Jag fortsätter att chocka mig själv genom att handla två plagg nästan direkt (visserligen på H&M...) och sedan gick det av bara farten. Tror Anna kom av sig lite när jag hade fullt med kassar till slut ;-)

 
Här var den dagens skörd, bland annat från Primark där det fanns en hel del kläder som såg bra ut utan att för den skull kosta en förmögenhet.


 

Trånga gator är det i städerna och mycket enkelriktat. Sedan kör folk runt lite hur som helst, jaaa man märker ju förstås att det inte är i Sverige. Om det var denna man eller någon annan som vi såg en dag åkandes på sin elektriska rullstol mitt på motorvägen där alla körde runt 100-120 km i timmen vet jag inte. Men, vi blev båda rätt så chockade när vi upptäckte det på motorvägen! Visserligen med en reflexväst - men ändå, inte vad man förväntar sig där direkt!

 
David och jag åkte runt och tittade på lite allt möjligt, på lite olika områden bland annat för att se vilka som såg trevliga ut och som vi skulle kunna tänka oss bo i. Mitt favoritområde just nu heter Los Balcones och det låg några minuter utanför Torrevieja. 
  
Väldigt fin natur var det kring Torrevieja tyckte jag, läckert med bergen i bakgrunden hela tiden. Detta foto föreställer den rosa sjö som finns där, men det syns inte så bra eftersom det blåste så mycket denna dag att det gick mycket vågor på den sjön! Den är tydligen rosa för att det är någon alg eller något sånt som trivs där iom den höga salthalten i vattnet.
  
Fina små parker fanns det här och där i villaområdena.


 
Här ser man lite mer av den rosa sjön.


 
Lite kort på blommor måste man väl ha med också från semestern?

 
Många backar är det runtomkring där vi bodde och jag skäms verkligen över hur dålig kondis jag hade när jag skulle gå upp för dom... Eller nja, skäms och skäms vet jag inte - men jag borde kanske skämmas iaf ;-)


Fram till detta skrev jag på tåget mellan Gävle och Sundsvall, var jätteskönt att åka då - lugnt och fridfullt, gott om plats och bra trådlöst internet. Meeeeeeeen, sedan hamnade jag på tåget mellan Sundsvall och Åre - och det kändes ungefär som att åka bakpå ett lastbilsflat i Bangladesh eller nåt så det fungerade dåligt att blogga då..... Fortsättning följer alltså på denna blogg när jag får tillfälle att skriva igen :-)

    

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av barecho - Fredag 22 mars 05:44

  Taco     Toby     Tristan     Trevor     Tippo     Tango     Tally     Trisha     Tabitha     Tora   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Fredag 22 mars 05:39

  Ubbe     Uzo     Undis     Uzzi     Unette     Ultra   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Torsdag 14 mars 16:34

I måndags, när det var sex dagar kvar till beräknad valpning så låg tempen på 37,6. Det var ju inte jättelågt och Kryddan åt upp sin mat. Hon var lika lugn som vanligt. Så jag tänkte det var falskt alarm. Tempen sjönk sedan sakta nedåt, men inga andr...

Av barecho - Söndag 3 mars 14:25

I denna blogg kommer det mestadels vara inlägg som har med kennel Barecho att göra. Om våra valpar, hundar, från utställningar mm. Jag (Helene) har skaffat en ny blogg där jag mer kommer att skriva mina tankar och åsikter inom olika ämnen, välkommen ...

Av barecho - Fredag 1 mars 07:49

Denna kull är Ziris andra kull hos oss, förra kullen föddes för 1,5 år sedan, i den kullen blev det sju valpar. Att det skulle bli fler denna gång misstänkte vi ganska tidigt, för redan när hon gått fyra veckor började magen växa - och det snabbt! De...

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards