Kennel Barecho

Direktlänk till inlägg 28 juni 2014

Club Show...

Av barecho - 28 juni 2014 19:01

... är färdigt för i år. Har sagt det tusen gången tidigare, men det är oerhört så fort tiden går. När vi var där idag kändes det som alldeles nyss jag var där och då har det gått ett år - eller nja, inte helt ett år eftersom förra årets utställning var i början av augusti och denna alltså i slutet av juni, men ändå. 


Vi hade bara syskonen Paco (Barecho Play Now Pay Later) och Pasta (Barecho Party In My Head) med oss, de blev 9 månader i går och jag måste väl erkänna att jag är lite sugen att visa dom i juniorklass :-) Så trots att vi bestämt att inte åka till årets CS - kunde jag inte låta bli att anmäla dom två.... Jag tyckte de skötte sig superbra måste jag säga - visst Paco är svår att ställa upp fortfarande eftersom han viftar på svansen hela tiden. Men, jag tänker inte ta ifrån honom hans otroliga livsglädje. Blir lite ledsen faktiskt när jag ser många hundar, och då ffa unga, som det rycks och slits med i ringen. När de ställs upp vrids benen i konstiga ställningar och det trycks både här och där på hunden eller de skakas lite lätt fram och tillbaka, vet inte varför egentligen? Kanske jag är helt omodern i mitt sätt att visa hund, förmodligen är det så... men jag tycker inte det ser trevligt ut alls för hunden. Nog vill vi väl att våra hundar ska tycka att utställningar ska vara roligt? Tja, och då måste vi göra det till något roligt och inte till något som det bara får bannor och skäll för...


Paco blev tvåa av sex deltagare i sin klass, med CK och Pasta blev fyra i tikarnas juniorklass, även hon fick CK och i hennes klass deltog hela 17 stycken - verkligen roligt med så stor klass   .


Vädret var inte alls kul idag - men svensk sommar är ju såhär typ så vi hade tur förra året förmodligen. Jag tycker nog att det var bättre stämning kring ringarna förra året, jag hoppas det beror på vädret och inte på något annat. Vill bara återigen säga det jag tycker är så otroligt viktigt att tänka på "för att få respekt måste man ge respekt".


David spelade golf under dagen och han var väldigt nöjd med sin dag - och även jag var nöjd med min dag med mina små "vildar". Jag hade också nöjet att få visa Enya (Barecho Either With Or Without You) till en andra placering i öppen klass tikar med CK, hela 17 stycken var anmälda i hennes klass. Hon var superfin idag tyckte jag   . Flera hundar från oss gjorda oss stolta idag; Miranda (CH Barecho Devil Wears Prada) blev trea i championklassen med CK - hennes bror Diezel (CH Barecho Deal Or No Deal) fick CK i championklassen. Texas (Barecho Keep Going) fick Excellent samt blev trea i unghundsklassen och Zola (CH Barecho He's Got It All) blev tvåa i veteranklassen med CK, samt sist men inte minst. Yatzy (Barecho PS I'm The One) fick Excellent i den stora juniorklassen. 


Inga foton från dagen tyvärr då min fotograf som sagt befann sig på golfbanan - men vädret inbjöd inte heller till något fotande direkt.... Nu står tältet på torkning här hemma inför nästa helgs färd norrut. Vi ser så fram emot att få åka till Piteå - var väldigt längesedan vi var i de trakterna och det känns allt lite speciellt att åka upp dit med tanke på att min mor härstammar från Luleå   . På lördagen ska vi ställa ut Tyra och Agda på SKK:s utställning och dagen efter är det Paco, Pasta och Clådan på SKK:s samt Tyra och Agda på SSPK:s - som det ser ut ska det inte krocka, men i värsta fall får väl David rycka in som handler... Bäst han ligger i hårdträning här i veckan   .



Något foto måste jag ju ha med - så jag får bjuda på ett kort på Frasse istället för något från utställningen. Frasse fyllde 3 år i söndags och vi gjorde iordning grillad lax åt honom, trodde han skulle bli glad åt det - men ni ser hur intresserad han är va.... Otacksamma katter   .  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av barecho - Tisdag 2 april 18:18

  Ubbe, hanhund      Uzo, hanhund     Undis, tik     Uzzi, tik     Unette, tik     Ultra, tik     ...

Av barecho - Fredag 22 mars 05:44

  Taco     Toby     Tristan     Trevor     Tippo     Tango     Tally     Trisha     Tabitha     Tora   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Fredag 22 mars 05:39

  Ubbe     Uzo     Undis     Uzzi     Unette     Ultra   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Torsdag 14 mars 16:34

I måndags, när det var sex dagar kvar till beräknad valpning så låg tempen på 37,6. Det var ju inte jättelågt och Kryddan åt upp sin mat. Hon var lika lugn som vanligt. Så jag tänkte det var falskt alarm. Tempen sjönk sedan sakta nedåt, men inga andr...

Av barecho - Söndag 3 mars 14:25

I denna blogg kommer det mestadels vara inlägg som har med kennel Barecho att göra. Om våra valpar, hundar, från utställningar mm. Jag (Helene) har skaffat en ny blogg där jag mer kommer att skriva mina tankar och åsikter inom olika ämnen, välkommen ...

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards