Kennel Barecho

Alla inlägg den 9 mars 2010

Av barecho - 9 mars 2010 20:06

Visst är det härligt att skratta - men vi har väl alla kanske råkat ut för när det inte är så lämpligt för ett gapskratt   - och det ändå bubblar ur en hur mycket man än försöker att stoppa det.

Jill tipsade om det här klippet i lördags, och jag måste ju säga att jag fick mig ett rejält skratt när jag såg det - även om det samtidigt är tragiskt...
http://www.youtube.com/watch?v=V4ZYHtFr_Zg


Jag visade klippet för Jacob och Henke - Jacob var helt oförstående till vad som var roligt, han tyckte bara att det var synd om honom som han skrattade åt.... Och Henke sa att klippet var hur gammalt som helst, och att alla andra förmodligen hade sett det... Det är mycket möjligt att det är så, en annan är väl inte känd för att vara så hipp och först med allt direkt!


Det har börjat smälta rejält med snö här nu, så härligt!! Och jag har t.o.m varit ute på jobbet utan täckbyxor, det är ett vårtecken så säkert som nåt det!! Däremot blir det ju såklart jobbigt med allt slask när man har så många hundar - men, men - sen blir det sommar och då är allt det glömt.


Annars planeras det för valpar här nu för fullt, Daphne är hos Kennel Linmoor för parning - än så länge har det inte blivit något, och sedan löper Kylie också. Hon ska ju till Danmark för parning, men hur hon kommer dit vet vi inte än. Snälla mamma hade erbjudit sig att åka tåg med henne dit för att para henne, men nu visar det sig att det är för det första det dyraste alternativet - och sedan krångligt med en massa byten. Vi ska kolla flyg i morgon, men annars kanske det blir bil ändå.... Konstigt kan man tycka hur det kan bli billigare att åka bil, istället för flyg eller tåg för en person? Nåja, vi får väl se - hoppas bara att det löser sig så att det blir en parning, detta är tänkt att bli Kylies sista kull.  


Nix, nu blir det lite donande med hundpapper och sedan börjar ju favoritprogrammet DHW på tv och då vill jag inte bli störd!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards