Kennel Barecho

Direktlänk till inlägg 10 maj 2014

Snart hemma igen....

Av barecho - 10 maj 2014 22:38

... och det ska bli oerhört skönt även om vädret varit underbart och jag absolut INTE längtar hem till det hemska klimatet som är i Sverige just nu   . Men, som det heter - Egen härd är guld värd. Och även om en av mina högsta önskningar är att kunna flytta till Spanien så är det ju Sverige som är hemma idag. Saknar hundarna sjukt mycket, även katterna och FÖRSTÅS älsklings-Jacke som åkte hem i måndags   . Såklart saknar jag Henke också - samt urgulliga Nathalie som också hjälpt till att se efter hundar och Jacob - jaaa, Henke ser hon ju efter hela tiden   . Thomas är i Rom just nu - och honom saknar jag ju hela tiden, träffar honom alldeles för sällan....  .


Men, imorgon bär det hemåt. Vi flyger härifrån 11.15 imorgon och landar på Gardemoen i tre-tiden. Sedan ska vi vänta där i ca 6 timmar... blir lite jobbigt måste jag säga, men det ska väl gå det också. Har ju sällskap av min älskling och även om han nu börjar närma sig gubbe när han fyllt 40 år så har jag inga planer på att byta ut honom     .


Lite foton kommer här nedan från vad vi gjort här i Spanien sedan förra bloggen. Kanske inte helt i kronologisk ordning, men det får ni stå ut med...


 
En drink på stranden, tja - sämre kan man ju ha det... Ni ser väl hur jag njuuuuuuter....


   
David måste ju få smaka lite han också...


  
Halva nöjet att ligga på stranden är ju att titta på alla andra. Finns så många olika sorters människor   . Här på fotot ser vi en väldigt sur flicka som sitter invirad i en handduk efter att ha blivit utdragen och avsköljd i havet av sin far. Hon påminde så om våra liten gutt Tyke - precis sådär ser han ut också när han är sur...  .


Jag hade i något svagt ögonblick lovat David att jag skulle följa med på en golfrunda. Har ju nekat så många gånger, tycker det går alldeles för långsamt och tar för lång tid. Meeen, när han lovade att jag skulle både få åka golfbil och dricka vin, tja - då gick det ju inte att motstå. Att det skulle bli så händelserikt som det blev hade jag ingen aning om... så kanske blir det någon mer gång jag följer med i framtiden, vem vet?


 
När vi kom dit på morgonen så var det bara vi där och ett par till - ingen personal hade kommit än så det var väldigt tidigt på morgonen. Kändes lite jobbigt måste jag säga... Vadå - att jag brukar kliva upp i ottan för att åka på utställning?? Meeeen, det är väl en jä..a skillnad det ;-) Vad gör man inte för en hundutställning frågar jag mig??


 
Men fint var det såhär på morgonkvisten. Golfhuset ligger till vänster här på bilden.


 
Många djur fanns det att se där - ffa fåglar och det gjorde det ju betydligt trevligare för min del :-) Här har pippisarna tagit en stunds siesta i skuggen av trädet.


 
Jag är inte så bra på fågelsorter, men någon form av and är väl detta. Hon låg där hela tiden så jag fick för mig att hon låg och ruvade... Fin var hon iaf tyckte jag   .


 
Lika fint var ju inte detta... Var tydligen termiter som ätit av palmerna så de såg ut på detta viset...


 
Fågeljakt var det där också - jaaa, fast sån fågeljakt som jag tycker om. Om de lekte eller var osams var dock oklart!


 
Inget djur här förvisso - men lite fascinerad var jag av gräset. Var som att det bytte päls eller fällde. Mycket märkligt var detta iaf - förklara gärna för mig vad detta vita är som kändes nästan lite som konstgjort. 


 
Änder fanns det gott om - så sjukt söta dessa ungar   . Kan för mitt liv inte begripa hur man kan skjuta något så fint med berått mod...


 
Gott om olivträd fanns det där - de ser lite ut som spökträd på nåt sätt med sina krokiga, breda stammar. 


 
Några lekande ekorrar sprang runt där också - att de törs vara kvar där fattar jag inte. Måste ju vara stor risk att de får en golfboll på sig... Finns ju gott om golfspelare som inte har full koll på vart de slår bollen   .


 
Man kan väl säga som så att långt ifrån alla puttar var lyckade under denna omgång. Men, här är foto på när superputten slås. Jag blev helt paff när den gick i från det avståndet - inte för att jag är nån expert. Men det såg himla svårt ut!!


 
Han ser bra sammanbiten ut här....


 
.. sån stil han har älsklingen min   . 39 år ung på detta kort   .


 
Vet inte varför han envisades med att slå bollen i vattnet - jag tyckte det verkade himla krångligt, men vad vet jag?


 
Såna här små pjuttbilar åkte vi i, kändes lite märkligt - men de var riktigt roliga faktiskt. Tror jag vill ha en sån med mig på utställningar i fortsättningen   . Ordnar du det David? Snääääääääääälla   


 
Dom här gick runt på sina smala ben - undrar just om de är lika duktiga på att flyga som de var på att springa?


 
Här kommer foto på Kingen på golfbanan :-)


 
Här ska Kerstin till att slå ett av sina slag...


 

... det gäller att ta i för kung och fosterland :-)


 
Riktigt fint var det där - härligt med sån bakgrund   .


 
Golfbanan låg oerhört fint med bergen i bakgrunden. 


 
Tja, ett sånt skulle man ju kunna tänka sig hemma på gården :-)


 
Åkes tur att slå ett av sina slag. 


 
Här ska Kerstin försöka skrämma iväg en av änderna med ungar som var där och som inte kunde låta bli att kolla vad vi gjorde...


 
Den här fina labradortiken hittade jag i ett hus som låg precis intill golfbanan. Hon morrade och skällde åt David, men åt mig var hon glad och så go som en labbe ska vara :-). Kanske kände hon på sig vad David skulle göra strax efter att detta foto togs...


När han slog ut bollen gick den rejält långt som den brukar göra när han slår, dock väääääldigt snett kan man väl säga... Något lät också och vi fick för oss att det var att den tog i några palmblad så David och jag åkte åt det hållet för att leta efter bollen. Vi letade en bra stund men ingen boll. Så säger David plötsligt - jag tror jag vet vart den är. Vart säger jag? I baksätet på den där bilen.... säger han och nickar åt hållet där hotellet ligger. Och mycket riktigt står det en bil på baksidan av hotellet där bakrutan är krossad. SHIT!!! tänker jag och tydligen David också för han fick en himla fart därifrån.... Sedan åkte han och tittade sig ängsligt över axeln resten av tiden på golfbanan. 


 
Duktiga att simma är de små.


 
Den här spanska "tofsvipan" försökte jag länge få ett bra foto på - den var oerhört skygg så det var inte lätt. Ingen aning om vad sorten heter - men den var himla fin.


 
Skulle gå på toa efter halva tiden ungefär - när jag kom in såg det ut såhär så jag vände igen. Stod en sophink och skurhink där - jag fattade inte att toan fanns bakom...


 
På framrutan på golfbilen satt denna lapp. Oklart vad de menar med andra flygande objekt - kan iofs vara Davids klubbor kanske när han blir arg över ett misslyckat slag?!


 
Ännu en tjusig andfågel :-)



Så söta ungar - med mycket fina färger. Tror jag måste kolla i fågelboken när jag kommer hem vad det var för sorter...


 
Den här andmamman hade många ungar att ta hand om hon :-)


 
Och den här andmamman hade tuktat upp sina barn att gå på led :-)


 
Såna här soffor stod lite här och där på golfbanan - skitfula tyckte jag. Men smaken är som baken - så säkert fanns det andra som tyckte de var fina ;-)


 
Dom här var INTE glada över alla golfspelare som fanns där. Vaktade rejält på sina barn och hade tydligen gjort utfall flera gånger tidigare...


 
Fler tjusiga fåglar :-)



Den här katten såg vi vid bilarna när vi skulle åka därifrån. Hon såg ut att ha kattungar då juvren hängde rejält på henne. Smal var den stackarn också...  ...  
 


Igår fyllde alltså älskligen min 40 år och det var ju den största anledningen att vi åkte hit förutom att vi ville ha värme och sol   .


Han väcktes förstås med skönsång från mig och Kerstin, ett litet paket fick han också från mig. Han har ju fått sina presenter i förväg så inte så många fler paket - ett från mamma och Leif var det dock också :-)



"Champagne" med jordgubbar samt lite blomster måste det ju vara på födelsedagsfrukostar :-)


 
Såhär ser en nykläckt 40 åring ut   . Fortsättning på bloggen kommer - kanske imorgon om jag kan blogga från flygplatsen - annars blir det väl i nästa vecka nån gång. Nu måste jag kolla på omröstningen på Melodifestivalen   .  
 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av barecho - Tisdag 2 april 18:18

  Ubbe, hanhund      Uzo, hanhund     Undis, tik     Uzzi, tik     Unette, tik     Ultra, tik     ...

Av barecho - Fredag 22 mars 05:44

  Taco     Toby     Tristan     Trevor     Tippo     Tango     Tally     Trisha     Tabitha     Tora   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Fredag 22 mars 05:39

  Ubbe     Uzo     Undis     Uzzi     Unette     Ultra   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Torsdag 14 mars 16:34

I måndags, när det var sex dagar kvar till beräknad valpning så låg tempen på 37,6. Det var ju inte jättelågt och Kryddan åt upp sin mat. Hon var lika lugn som vanligt. Så jag tänkte det var falskt alarm. Tempen sjönk sedan sakta nedåt, men inga andr...

Av barecho - Söndag 3 mars 14:25

I denna blogg kommer det mestadels vara inlägg som har med kennel Barecho att göra. Om våra valpar, hundar, från utställningar mm. Jag (Helene) har skaffat en ny blogg där jag mer kommer att skriva mina tankar och åsikter inom olika ämnen, välkommen ...

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards