Kennel Barecho

Direktlänk till inlägg 29 september 2016

Något av det allra största som kan hända en...

Av barecho - 29 september 2016 11:26

.. är att få barn, det enda som är jämförbart är att få barnbarn     . Och kan ni tänka er, i slutet av februari ska jag bli farmor - en känsla som är helt otrolig, tror jag aldrig längtat så mycket efter något som detta   .


David blir ju inte biologisk farfar, men jag vet att han längtar efter detta lika mycket som mig - och som blivande farfar känner han sig, även om han inte är det "på riktigt". Klart ett barn kan ha två farfar - eller hur   . Ju fler desto bättre!!

 
Det är alltså Henric och Viktoria som ska få barn. Dom har ju redan "hundbarnet" Banjo som nu alltså ska bli "storebror", något jag tror han kommer att passa perfekt som.

   
De har just köpt en helt underbar gård ca 5 km från oss. Det är en gammal fäbod där de tidigare födde upp Berguvar. Ett helt perfekt ställe till att ha diverse djur, något jag är övertygad om att de kommer att ha. Ja Banjo har de ju redan där förstås - men fler djursorter än hundar blir det alldeles säkert   . Och vilket drömställe för ett barn att växa upp! Något som inte alls Jacob (17 år) är övertygad om. Han tycker synd om barnet som ska behöva växa upp så långt från allt, och framförallt med dåligt internet - ja, ja - i den åldern har man andra prioriteringar   .



 
Här är underverket alltså, ett av de mest bortskämda barnbarnen ska det bli - jag som är en av Årsundas mesta "curlingmammor" ska nu göra allt jag kan för att även erövra titeln som den mesta "curlingfarmodern" i byn    ! Vet att en del tycker curling-mamma klingar negativt, men jag är en mycket stolt sådan. Kärlek och omsorg kan man aldrig få för mycket av, det är jag helt övertygad om   .


 
 
Ingen bild

Katarina H

29 september 2016 13:39

Tänk så spännande! och så fint dom bor. Passar ju bra att ni får en liten att skämma bort nu när era egna blivit stora. All lycka!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av barecho - Tisdag 2 april 18:18

  Ubbe, hanhund      Uzo, hanhund     Undis, tik     Uzzi, tik     Unette, tik     Ultra, tik     ...

Av barecho - Fredag 22 mars 05:44

  Taco     Toby     Tristan     Trevor     Tippo     Tango     Tally     Trisha     Tabitha     Tora   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Fredag 22 mars 05:39

  Ubbe     Uzo     Undis     Uzzi     Unette     Ultra   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Torsdag 14 mars 16:34

I måndags, när det var sex dagar kvar till beräknad valpning så låg tempen på 37,6. Det var ju inte jättelågt och Kryddan åt upp sin mat. Hon var lika lugn som vanligt. Så jag tänkte det var falskt alarm. Tempen sjönk sedan sakta nedåt, men inga andr...

Av barecho - Söndag 3 mars 14:25

I denna blogg kommer det mestadels vara inlägg som har med kennel Barecho att göra. Om våra valpar, hundar, från utställningar mm. Jag (Helene) har skaffat en ny blogg där jag mer kommer att skriva mina tankar och åsikter inom olika ämnen, välkommen ...

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards