Kennel Barecho

Direktlänk till inlägg 7 mars 2010

Moheda

Av barecho - 7 mars 2010 17:34

Nu sitter jag i bilen på väg hem från Moheda, Jill kör, jag sitter bredvid med datorn i högsta hugg och Carro sitter i bak med stjärnorna! För vad ska man säga om syskonen Flajsing och Clådan, denna dag!  
  
Vem ser stoltast ut, matte eller clådan?


Men om vi ska ta det från början.... Carro och jag + fem hundar startade hemifrån vid halvelvatiden igår. Resan mot Stockholm gick utan några missöden, vi skulle möta Jill och hennes hundar på en OKQ8-mack i södra Stockholm. Vi tog ut hundarna för en liten rastning eftersom vi kom dit före. Bitte är så himla härlig - bara studsar ur bilen, kissar direkt där trots att det är fullt med folk, bilar och allt annat möjligt kring henne. Allting tycker hon är superkul, gud - så glad jag är över henne!! Jag bjöd Carro på korv och dricka så att vi slapp stanna före vi kom fram, mer än när vi skulle lämna av Daphne för kärleksäventyr i Östergötland.

Efter mycket flams i bilen och lyssnade på vinnar-låtar så checkade vi in på Scandic i Växjö. Det är nog ett av de hotell som vi bott på flest gånger - och det känns ju tryggt! Efter att hundarna hade ätit och rastats så skulle vi få lite ätbart - vi bestämde oss för kvällens special från hotellet. Vi tog med maten till rummet och kollade på andra chansen - jag vet inte riktigt om jag tycker att rätt låtar gick vidare, men... men.... tydligen så räckte inte mina röster till...

Det tog inte lång tid att köra till Moheda på morgonen, och Fridolf visade oss rätt direkt!!
Parkering nära och för en gångs skull, trevliga parkeringsvakter - härlig början på dagen! Utställningen hölls i en bollhall med grus till underlag - lite kallt var det, men inte så illa som det kan vara i vissa ridhus... Jag hade tagit med hagen till Clådan, och vi tänkte att Vegas och Fly skulle dela den med henne så att hon slapp ligga själv. Men, hon uppskattade det inte alls... Nä, hon verkade närmast förnärmad hela helgen över att behöva umgås med dessa lägre stående varelser som de andra hundarna som var med... Mammas lilla bortskämda snövits-prinsessa!!

Först ut i ringen var Lotus (Barecho Able To Win), han var ensam i klassen och fick HP - visad av matte Sofie. I klassen efter så var det dags för Bitte, och även hon fick HP. I BIR/BIM-valp så var det Bitte som gick segrande ur striden. Messi gick i den äldre valpklassen, där visades han som vanligt bra - av Carro som vi äntligen fått ta med oss på uställning igen! Messi blev trea med HP i sin klass.
Sedan var det Vegas tur att debutera i juniorklassen - jag är så himla nöjd med honom och ser verkligen fram emot hur det ska gå för honom här under våren! Även han var själv i klassen, så den vann han och fick HP. Ja, och sen var det Flys tur att äntra ringen - och han var så himla fin idag, jag kände mig verkligen stolt och glad när jag såg honom med matte Jill i ringen! Han vann öppen klassen med CK. I bästa hanhundsklassen slog han sedan till och vann den och fick då sitt andra CERT!! Några glädjetårar kom det också från matte såg jag.... Superstort grattis till Fly och hans duktiga matte!!

  

Ja, sen var det då Sanne-Pannes tur, hon vann juniorklassen med CK och skötte sig väldigt bra denna dag!
I öppen klassen deltog Fendi (Barecho Melody of Fame), visad av sin matte Elizabeth - en fjärde plats blev det i klassen denna gång.

Clådan vann championklassen med CK, och sedan vann hon bästa tikklassen och där placerades Sanne på en fjärdeplats. Så det blev syskonen som gick in för att göra upp om Bäst i Rasen. Ja, som den gentleman han är Fly så lät han såklart syrran vinna!
  


Det var inte mer än 24 springers anmälda så vi var färdiga ganska så tidigt, och tro det eller ej - men efter att ha ätit en god lunch där så bestämde vi oss för att gå ut och fota hundarna! Det blev en del fina kort....
  

Mamsens lilla sötnos Bitte...

  

Får man vara så här söt??


  
Messi, sista gången ut i valpklass....

  
Visst har hon väl blivit snygg våran virrpanna Sanne?


Ja, sedan var det då dags för finalerna. Bitte var först ut, BIS-4 valp blev hennes resultat. Sedan var det dags för BIS-BIM för Fly - och där blev han tvåa i finalen, slagen av en jättesöt goldentik! Sist på dagen var såklart Best In Show - och där gick Clådan än en gång segrande ur striden!! Verkligen roligt, detta är hennes tredje BIS på SSRK - hon är verkligen en supertjej, som vi är såååå stolta över!

Ja, lite hångel måste jag ju bjuda på också....
  

Det här är kärlek det!!


Tusen tack till Carro och Jill för en superrolig och lyckad resa!!




 
 
Ingen bild

Sofie

7 mars 2010 18:59

Säger bara det att jag är stolt över att jag har stark intuition. Tänk va jobbigt det kan vara o va så öppen o känna av andra människor. Får nog stänga ner oftare.
Blev bilden på Lotus o Bitte så dålig eller?

 
Ingen bild

Helene

7 mars 2010 19:04

Ja, tyvärr så blev de bilderna suddiga....

 
Ingen bild

Vanja

7 mars 2010 19:05

Her har jeg vært hjemme hele helgen og begynt og tenkt tanken at det faktisk er litt deilig med rolige tider uten reising m.m - bare kose seg med hundene og gå lange turer. MEN - etter å ha lest dette innlegget så lengter jeg bestemt til det blir litt mer aktive tider på oss igjen!! Gud det hadde vært trivelig å vært med dere i helgen, om ikke annet bare for å heie på alle de fine hundene og omgåtts trivelige (og halvgale, siden Carro også var med, he-he) folk :-)
Det ble virkelig et flott BIR og BIM - dere har all grunn til å være stolte over de! Og bitte-liten Bitte er VI veldig stolte over, særlig mamma Elin og pappa A Pollo :-P Oj, oj, så søt hun er!! Hvor skal dette ende :-)
Søte og gode Pärlingen hilser til sin familie og sier at nå begynner magen sakte men sikkert å fylle seg ut.... Tenk hvilke søtnoser kom kan komme der! :-)

Klem Vanja

 
Ingen bild

Sofie

7 mars 2010 19:15

Det va synd.. Men jag hoppas att de andra fotona på Lotus blev bra.. Du ställde ju honom så fint!
Jättefina bilder på Claudia o Bitte :-)

 
Ingen bild

Sofie

7 mars 2010 19:18

Oj. Glömde ju skriva. Va konstigt att just dem bilderna blev suddiga på Lotus o Bitte! Måste va fel på kameran :-)

 
Ingen bild

Helene

7 mars 2010 19:23

Ja, det var alla kort som Jill tog med sin kamera inomhus som blev helsuddiga - men jag ska skicka dem till dig, kan ju vara roliga att ha för dig även om de är suddiga!!

 
Ingen bild

Erika

7 mars 2010 19:50

Tog mig friheten att lägga en "ram" runt kortet på dig och Clådan, du kan se det på Facebook ; )

 
Ingen bild

Sofie

7 mars 2010 20:33

Okej. Tråkigt iaf att bilderna blev suddiga. Du behöver inte skicka dem om du inte vill såklart. Hoppas hemresan går/gått bra.

 
Ingen bild

mathilda thelander

7 mars 2010 20:33

STORT Grattis !!! Vilkaaaa Super fina resultat och bilder ;)

 
Ingen bild

Sofia o Vilde

7 mars 2010 21:13

Stort grattis till finfina resultat!! Å vilken sötnos syster bitte e! Verkligt fin :)
Väntar på att vi åxå ska få börja ställa ut..... :)

 
Ingen bild

Marie o Xit

7 mars 2010 22:27

Stort GRATTIS till kanonresultat i helgen
Jättefina bilder på hundarna :)
Kram från oss

 
Ingen bild

LiSA Å

7 mars 2010 22:28

Grattis igen!! Och vilken bra bild av er båda :)

 
Ingen bild

Carro

8 mars 2010 00:25

TUSEN TUSEN TACK FÖR KORVEN =)
Va nog den ABSOLUT godaste jag ätit & inte att förglömma att du faktiskt BJÖD mig även på en LÄSK ;-)!!! El ja hur va det nu då gjorde du de el inte hmmmm jaja var iaf en av dom goooodare korvar jag ätit & Lokan var förträfflig ;-)
Hahahhahahahahahhahah
Tack igen å super grattis till alla resultat igen. Å du Bittef hon går inte av för hackor hon, så ja tror nog att både drottningen & snövit måste passa sig liiiite iaf!!
KRAMAR

 
Agneth,Emelie & Winston

Agneth,Emelie & Winston

8 mars 2010 06:29

Ett riktigt stort GRATTIS till helgens framgångar. SÅ otroligt roligt!

http://barechomostwanted.blogspot.com

 
Ingen bild

Jill Rhodin

8 mars 2010 08:56

De e inte lätt att va ödmjuk, för en som är felfri som jag...

 
Malin

Malin

8 mars 2010 09:57

Åh vad stolt Clådan ser ut att vara!!! :) Grattis till vinster och placeringar!

http://www.mayamore.com

 
Gunilla LH

Gunilla LH

8 mars 2010 15:58

Hej svejs!!
Grattis till helgens resultat!! Vilken tjej den där Clådan...
Ja, dom andra är ju inte så "tokiga" dom heller. Fin, fina placeringar även där!
Kul o höra att Carro hittat fram till ringarna igen, kanske man ser henne i Högbo snart??..

Lina skickar en nospuss till "Stormatte" ( dom brukar vara rejält blöta )

// Gunilla

http://WWW.truedice.se

 
Marina

Marina

9 mars 2010 12:13

SuperdundermegaGRATTIS!! Men inte så oväntat med det gänget heller :-) Herrgud så stolt Klådan ser ut, haha! Och Bitte då, vad ska det bli av henne!? Håller med ovanstående, de andra damerna får nog passa sig... hon ser ju extremt lovande ut!
Om det svämmar över av snyggingar där hemma, -who are you gonna call?? Får ju rena semestern här hemma snart, så kommer ha gott om tid för en riktig puma här *blink blink*. Jag är lika tjatig som ett barn på långresa ;-)

http://www.kennel-larix.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av barecho - Tisdag 2 april 18:18

  Ubbe, hanhund      Uzo, hanhund     Undis, tik     Uzzi, tik     Unette, tik     Ultra, tik     ...

Av barecho - Fredag 22 mars 05:44

  Taco     Toby     Tristan     Trevor     Tippo     Tango     Tally     Trisha     Tabitha     Tora   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Fredag 22 mars 05:39

  Ubbe     Uzo     Undis     Uzzi     Unette     Ultra   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Torsdag 14 mars 16:34

I måndags, när det var sex dagar kvar till beräknad valpning så låg tempen på 37,6. Det var ju inte jättelågt och Kryddan åt upp sin mat. Hon var lika lugn som vanligt. Så jag tänkte det var falskt alarm. Tempen sjönk sedan sakta nedåt, men inga andr...

Av barecho - Söndag 3 mars 14:25

I denna blogg kommer det mestadels vara inlägg som har med kennel Barecho att göra. Om våra valpar, hundar, från utställningar mm. Jag (Helene) har skaffat en ny blogg där jag mer kommer att skriva mina tankar och åsikter inom olika ämnen, välkommen ...

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards