Kennel Barecho

Direktlänk till inlägg 1 augusti 2012

Bättre humör idag :-)

Av barecho - 1 augusti 2012 20:20

Idag känns det som en mer positiv dag, inga negativa grubblerier - utan mer tankar på roliga grejer  . Jag blir alltid så full i skratt när jag tänker på roliga saker och då kan jag bara inte hålla mig - sitter och småskrattar för mig själv, ser förmodligen himla fånig ut, men det får jag väl bjuda på!


När jag var på väg hem från Sandviken idag så var ett sånt tillfälle. Det är så himla tråkig musik på radiostationerna nuförtiden tycker jag, de spelar mest Robyn och att lyssna på henne är som tortyr för mig. 


Nu har jag sån tur att i båda våra bilar kan jag lyssna på Spotify genom mobilen, detta med en AUX-kabel så det är himla smidigt. Och jag bara äääälskar min spotifylista som typ innehåller 200 låtar eller nåt sånt. Idag åkte jag helt själv i bilen, inte ens en endaste liten hund var med vilket gjorde att jag kunde spela så högt jag ville. Sååå härligt det är tycker jag när man får spela så högt så det känns i hela kroppen. När man känner varje dunk som en fysisk stöt - jaaa, kan hända att jag är lite knäpp - men jag blir nästan alltid på bra humör och lite smått euforisk då!


Kom då att tänka på hur det kommer att bli när jag och mina jämnåriga blir gamla, och då menar jag GAMLA inte som vi är nu - för vi är ju typ som ungdomar nu, fast lite mogna kanske...he..he.. 

Vi kommer att ta med vår kultur in till ålderdomshemmen då, det är jag övertygad om. Ja, om det nu finns såna då - jag har redan börjat förbereda mina barn om att det kan bli så att de måste ta hand om mig när jag blir asgammal. De har väl inte direkt jublat....


Nåja, till ålderdomshemmet då - vi kommer förmodligen att spela Eurodisco för fulla muggar där, ha hockeyfrillor, taturingar och Jeans. Skriva på FB och i typ såna här bloggar. Det kommer att komma gott med besök, för alla har varit gift ett antal gånger och har plastbarn och plastbarnbarn till höger och vänster. Vi kommer inte att göra som vi blir tillsagda i första taget, nej - som en envis treåring kommer vi att ifrågasätta allt de hittar på åt oss. Låter det inte sjukt kul  .


Och typ såhär kommer vi att se ut:

Snygga som bara den   !


Och typ sån här musik ska vi spela dag som natt på högsta volym....


Och ser ni inte framför er hur vi dansar och sjunger karaoke till denna - herregud så kul   .


Jaaa, så lätt roar man mig...he..he...


 
En som det är jobbigt för nu är Miranda - hon andas så tungt och ligger mest och fläker ut sig på golvet.... Så himla vacker är hon nu, dräktiga tikar har nåt alldeles exta tycker jag.  


 
Pärlan är snabb nuförtiden och tar Tyras kontorsstol...


  
Vi har haft en heltäckningsmatta i vårt sovrum sedan vi flyttade in för snart åtta år sedan. Redan när jag såg den första gången sa jag att den skulle ut. Men, som med så mycket annat här så tar det lite tid... Nu var jag desperat för ett par veckor sedan då den luktade så fruktansvärt illa så jag övervägde att sova nere på soffan för att slippa stanken. Mamma kom ut redan dagen efter att jag ringde till henne och på bara några timmar var mattan bytt - tusen tack för det! Här skulle jag då försöka fota mattan - men det gick väl sådär kan man säga - var några till som ville kolla varför jag gick in i sovrummet...


 

Här ser man det lite bättre....


För övrigt så har Baros haft flickbesök från Norge idag - en av Pärlans fina döttrar. Det tog inte många minuter från när de kom till han satt där han skulle. Man kan säga att han är en "Jävel på kärlek" vår Barre-parre! Är dock inte helt säker på ifall tiken tyckte så.... Men, helt missnöjd var hon då inte   .

 
 
Lena,Atlaz o Ginger

Lena,Atlaz o Ginger

1 augusti 2012 21:27

Haha, vilket underbart inlägg!
Skrattade gott åt dina tankar och funderingar till vad som komma skall på ålderns höst.
Visst är det ibland skönt att köra ensam och skruva på musiken riktigt högt och sedan sjunga med. Riktigt bra sjunger man själv då ;-)
Hihi...vilket nyfiket gäng som följde dig :-) så typiskt när man vill fota ngt.
Tack för detta härliga, positiva inlägg, precis vad jag behövde! Kram

http://www.gladiatorkillarna.se

barecho

1 augusti 2012 21:33

Härligt att höra det finns fler som njuter av hög musik i bilen:-) och det låter ju bara sjukt bra när man sjunger med ;-)

 
Ingen bild

Erika

1 augusti 2012 21:49

Jaaaa det där har vi ju pratat om några gånger du och jag, och förmodligen blir vi ju inte allt för lätta att tas med.Många roliga minnen får vi älta och tänk alla tårar då, förmodligen blir det kanske inte någon vanlig åldringsanstalt för dig och mig efter tag....Snarare sluten psykavdelning.Jaaa du förstår säkert själv va ? Du vet när vi grinar hysteriskt och samtidigt pratar om Beppaseju,Pärlson,Burrsnurr,Migosepojken,TlivTliv och massa andra konstiga namn som såklart ingen annan förstår...
Så det blir förmodligen något slutet för oss...
Våra barn och barnbarn har förmodligen ordnat med besöksförbud så det kan vi nog se oss i stjärnorna efter, men va gör väl det.Man kan väl prata om och med folk fast dom inte är där, förmodligen skräder vi inte orden då heller,och med tanke på att vi förmodligen har nedsatt hörsel så......tja...Kan rent av bli sån här isolerad cell ; )
Sen tittar vi säkert på unga fina pöjkar och dreglar vi så är det för att dom för länge sedan tagit av oss våra löständer.
Förstå va fin vi ska vara när vi skrattar hysteriskt =)
Jaaa herregud ,det blir väl något det där.
Kram på dig, och tänk på sånt här istället när demonerna försöker ta över.

barecho

1 augusti 2012 21:56

Hahaha.... Ja, nåt sånt ställe blir det nog för oss, men som sagt - lite vin och våra gamla hundkort, inte mycket mer som behövs:-)

 
Susann

Susann

2 augusti 2012 19:54

total avkoppling när man kan poppa hög musik i bilen :0)

http://www.teofield.se

barecho

2 augusti 2012 19:59

:-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av barecho - Fredag 22 mars 05:44

  Taco     Toby     Tristan     Trevor     Tippo     Tango     Tally     Trisha     Tabitha     Tora   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Fredag 22 mars 05:39

  Ubbe     Uzo     Undis     Uzzi     Unette     Ultra   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Torsdag 14 mars 16:34

I måndags, när det var sex dagar kvar till beräknad valpning så låg tempen på 37,6. Det var ju inte jättelågt och Kryddan åt upp sin mat. Hon var lika lugn som vanligt. Så jag tänkte det var falskt alarm. Tempen sjönk sedan sakta nedåt, men inga andr...

Av barecho - Söndag 3 mars 14:25

I denna blogg kommer det mestadels vara inlägg som har med kennel Barecho att göra. Om våra valpar, hundar, från utställningar mm. Jag (Helene) har skaffat en ny blogg där jag mer kommer att skriva mina tankar och åsikter inom olika ämnen, välkommen ...

Av barecho - Fredag 1 mars 07:49

Denna kull är Ziris andra kull hos oss, förra kullen föddes för 1,5 år sedan, i den kullen blev det sju valpar. Att det skulle bli fler denna gång misstänkte vi ganska tidigt, för redan när hon gått fyra veckor började magen växa - och det snabbt! De...

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards