Kennel Barecho

Direktlänk till inlägg 27 juni 2016

Sommar och sol :-)

Av barecho - 27 juni 2016 19:26

Ja, det var det iaf en dag här hemma - nämligen i lördags. Så otroligt varmt och skönt det var då     

Såklart var det regn dagen efter igen, och idag har det varit kallt och blåst isvindar. Nåja, det är ingen idé att klaga på vädret sägs det, men man kan väl få säga när det är fint åtminstone tycker jag. Och i lördags var en så härlig dag, inte mycket blev gjort - men vi fick umgås med barnen och deras respektive och det var guld värt. Såå avkopplande   .


Midsommarafton åt vi ihop med Thomas och hans flickvän Emma, sedan började vi se på filmen En man som heter Ove - men vi hann aldrig se den färdigt eftersom vi först fick åka till Österfärnebo och hämta Henric och Viktoria och sedan till Jäderfors för att hämta hem Jacob. Ingen uppoffring alls tycker jag det är, bara så skönt att veta de kommer tryggt hem (och vad kan vara tryggare än att mamma kör   ). 


 
Vi började midsommardagen med att äta gemensam frukost ute på altan, frukost smakar aldrig så gott som när man får äta den utomhus. Jag är inte mycket för campingliv, men just att äta frukosten ute som man får göra då, det är något jag kan längta till. 


De två sista valparna ur Gizzas kull (förutom de två vi ska behålla då) flyttade också i lördags, Yalla blev lite fundersam när de andra försvunnit medan hans syster Yippie tog det hela med ro.

 

Det här är Barecho You Rock My World "Yalla". Han var först menad att säljas till Israel, men jag har nog aldrig varit så glad att få ett återbud som denna gång   . Känner mig supernöjd med honom och längtar verkligen till han ska växa upp   .


 

Systern Barecho Yes Yes Yes "Yippie" har vi också behållt. Jag kan ev tänka mig att placera henne hos en fodervärd om det dyker upp någon som är utställningsintresserad. Vi har ju lite fullt nu med unga "flickor" i och med Curry, Dilba och Fläder.


 
Barecho You Raise Me Up "Sigge" har flyttat till Gävle - men kommer också att spendera en hel del tid på Gotland.


 
Barecho Young Rascal "Mattis" har flyttat till en familj i Sundsvall.


 
Barecho You Really Got Me "Willian" har flyttat till Sandviken.


 
Barecho You Got It "Teddy" är den som bor närmast, han har flyttat inom byn Årsunda och bor där med sin "storebror" Nalle (Barecho Victory Pattern).


 
Barecho You Poked My Heart "Zara" har flyttat till Västerås. Hennes ägare hade en svart/vit tik från oss som tyvärr gick bort under våren. Hon blev nästan 15 år gammal, Barecho Keep It Up "Nora" hette hon. 


 
Barecho You Can Do It "Sunny" har flyttat till Arbrå. Hon har flyttat till en familj som också haft en tik sedan tidigare från oss, faktiskt var även hon från en Y-kull. Hon gick bort i höstas och hette Barecho You Bet I Am "Smilla" - hon blev 11 år gammal.


Tillbaka till i lördags nu. Vi var med Henric och Viktoria och tittade på ett superhärligt hus, om jag inte hade haft ett hus jag varit så nöjd med själv hade jag absolut velat ha detta hus. Det ligger väldigt för sig själv och är en gammal fäbod. Det var en rejäl lada där samt flera småhus, supergulligt och verkligen en dröm för en som är djurintresserad   .


Eftersom det var så varmt hade vi planer på att åka och bada lite hundar så de fick svalka av sig ordentligt. Lite problem är det ju tyvärr att hitta något ställe där det är okej att bada hundar... Till slut åkte vi till Pelles (min fd man samt Thomas & Henrics pappa) och hans fru Johannas hus. De bor helt idylliskt vid sjön och har en liten sandstrand vid sin tomt. De var borta själva så då passade vi på   . Det är lite för nära vägen där för att jag ska våga ha hundarna lösa, visst lyder de för det mesta - men jag skulle inte våga chansa. 

 
Paco var lite tveksam till en början.. Tror inte han har fått chansen att simma ordentligt någon gång, har nog varit mest plask till magen typ.


 
Banjo var däremot superduktig, han bara kastade sig i och simmade efter varenda dummy som kastades i. 


 
Här är det Emma som håller i Fläder och Viktoria försöker locka Paco att simma med godis framför nosen. Paco kom igång till slut, men om han inte fick godis fick var det inte så intressant. Fläder däremot kastade sig i och simmade hon också, tekniken var inte så värst bra dock - det plaskades hejvilt kan man väl säga...


 
Svea var också tveksam till en början, men när hon sedan väl kom i vattnet så simmade hon otroligt bra - runt, runt och verkade njuta för fullt. Sedan ville de allihopa snabbt upp till sandstranden för där hittade de på kattbajs, och inte slår väl badning att få äta kattbajs inte? Nänä, inte för nån av våra hundar iaf...   .


Kvällen avslutades sedan med grillning och tittande på gamla filmer när barnen var små. Jag har skickat in ett tiotal gamla VHS-band som nu är DVD istället. En hel del filmer på hundar är det förstås också, ska försöka mig på att få in dem i datorn så jag kan dela med mig av dem sedan. Vill bara förvarna för att det kan bli en del skrattanfall när man ser en del av den klädsel vi hade i slutet av 80-talet och början av 90-talet....



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av barecho - Fredag 22 mars 05:44

  Taco     Toby     Tristan     Trevor     Tippo     Tango     Tally     Trisha     Tabitha     Tora   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Fredag 22 mars 05:39

  Ubbe     Uzo     Undis     Uzzi     Unette     Ultra   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Torsdag 14 mars 16:34

I måndags, när det var sex dagar kvar till beräknad valpning så låg tempen på 37,6. Det var ju inte jättelågt och Kryddan åt upp sin mat. Hon var lika lugn som vanligt. Så jag tänkte det var falskt alarm. Tempen sjönk sedan sakta nedåt, men inga andr...

Av barecho - Söndag 3 mars 14:25

I denna blogg kommer det mestadels vara inlägg som har med kennel Barecho att göra. Om våra valpar, hundar, från utställningar mm. Jag (Helene) har skaffat en ny blogg där jag mer kommer att skriva mina tankar och åsikter inom olika ämnen, välkommen ...

Av barecho - Fredag 1 mars 07:49

Denna kull är Ziris andra kull hos oss, förra kullen föddes för 1,5 år sedan, i den kullen blev det sju valpar. Att det skulle bli fler denna gång misstänkte vi ganska tidigt, för redan när hon gått fyra veckor började magen växa - och det snabbt! De...

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards