Kennel Barecho

Alla inlägg den 4 augusti 2011

Av barecho - 4 augusti 2011 21:18

Och jag kan nästan inte fatta det! Har ju tänkt på detta sedan tidigt i våras, och nu är det äntligen dags. Det känns så ofantligt bra, ångrar mig inte ens yttepytte lite utan tror att detta är ett av mina bästa beslut någonsin.


David och Jacob åkte till Sundsvall imorse tillsammans med Jacobs lag, Årsunda P-99. De spelade första matchen nu i eftermiddags och då vann de med 1-0, man ska tydligen kunna följa resultaten här: http://www.ifktimra.com/v2/cup/tabeller_resultat_mn.asp?grupp=P-12+A+Sund+Birsta  .


Men än så länge kan jag inte se resultaten av dagens match. Lite tråkigt tycker jag det är när man har en sida för resultat och så uppdateras den inte. Men, men - kanske det blir bättre imorgon. Jag har varit med på liknande cuper förut, men det är så himla trist tycker jag att vara där själv. David och Jacob är ju med laget hela tiden, de andra har ju familjer med så det har känts lite ensamt... Även om alla erbjudit att jag får vara med dom - men det blir lätt att man känner sig som femte hjulet under vagnen  .


Jag har klippt de tre hundar jag har anmält till Vallentuna på söndag nu ikväll, så mycket mer vettigt har jag inte fått gjort. Thomas ringde för en stund sedan och sa att han och Sabina skulle komma hit imorgon kväll och sova här, jätteroligt!! Sen återstår det att se ifall vi lyckas grilla nåt kött eller om det blir så att vi får steka det..... För kött, bea och pommes är beställt av dom. Henke blir nog också hemma här tror jag, sååå det ska bli jätteskoj att få fira att jag slutat jobbet ihop med dom!


När jag kom hem från jobbet idag så upptäckte jag att hundarna var himla nyfiken på något på altanen...:

Den stackars pippin har nog solat lite för länge verkar det som....

.... usch, lite äckligt tycker jag det är med fåglar som är döda - kan inte hjälpas. Så himla typiskt att det händer när David är borta. Jag försökte få Henke att ta bort den, men han har tydligen varit vaken hela natten och sover nu istället...suck.... så jag fick ta en påse själv och ta bort den därifrån.


Hörde från GÄKK:s ordförande Patricia att de kanske har fått napp nu på bussbolag för att kunna anordna resa till Crufts nästa år! Hoppas, hoppas det blir så - vore kanonroligt om man kunde åka ett gäng, några med hundar och några utan kanske. Får vi inte ihop folk från vår länsklubb så det räcker så antar jag att det är öppet för alla att hänga med. Mer info kommer nog att finnas på GÄKK:s hemsida: http://www.gakk.se .


Nåt betydligt tråkigare, riktigt tragiskt från vårt eget distrikt är detta:

Så levde hundarna i skräckhuset i Valbo  http://gd.se/nyheter/gavle/1.3777650-sa-levde-hundarna-i-skrackhuset-i-valbo   

Inte bara hemskt att hundarna bor sådär, jag tycker också att det är fruktansvärt att man bor där som människa... När man är hunduppfödare själv så mår man extra dåligt över detta tycker jag, tänk om folk tror att man lever i sån misär själv för att man har många hundar?


Avslutar med två kort på en av våra norska favorittjejer:

 

Marta (Barecho Zimply Made For Me)

Duktiga, duktiga Marta - inte mycket hon inte klarar av    

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards