Kennel Barecho

Direktlänk till inlägg 26 mars 2019

SSRK Högbo

Av barecho - 26 mars 2019 18:27

Verkligen skönt med utställning på hemmaplan denna helg efter två långresor. Nu visste jag ju inte om jag skulle hinna med nån utställning alls, men hoppades förstås på det (jaaa för en helg utan utställning alls känns ju konstig   ). 


Jag var nämligen själv på fullmäktige och samråd under helgen, i Upplands-Väsby närmare bestämt. Två jättetrevliga dagar med så många kunniga, duktiga springermänniskor   .


Hemma fick David och Jenny bada och fixa hundar själv till utställningen i Högbo, jag hade förstås packat väskorna och skrivit nogranna lappar om vad som skulle packas i för övrigt osv. För inte kan man väl tro de skulle klara det helt utan mig??


Jag kommer fram till utställningen i Högbo ridhus ca 12.30 på söndagen, och då är det bra precis dags för welshen Cava att gå in. Engelsk springer spaniel var färdigbedömda redan så de hann jag inte med att se. Jenny som är rejält förkyld ville att jag skulle visa Cava så hon fick vila efter att ha sprungit en hel del i springer-ringen.


Det gjorde jag så gärna, Cava är mest hos oss just nu och hon är verkligen en superhärlig tik. Spritter av glädje hela tiden - mycket bus också, men så måste det ju få vara när man är 9 månader gammal bara   . Fick kränga på mig Jennys ena kavaj för nåt sånt hade jag inte med mig förstås och att visa i finjackan såg kanske inte så bra ut i ridhuset...


Cava kan verkligen röra sig - otroligt rolig att visa tycker jag. Juniorklassen vann hon med CK och slutade sedan som trea bästa tik.


Sen blev det väntan på finalerna, ingen mat serverades i cafeterian denna gång och det var lite tråkigt. Tur för David och Jenny att jag stannade på Mc Donalds och handlade mat åt dem på vägen dit, för någon riktig matsäck har vi ju sällan med oss.


Superfina resultat hade vi från springer-ringen, Yalla var Bäst i rasen och hans mamma Gizza var bästa tik och bäst i motsatt kön. Yallas lillasyster Blingen var tvåa bästa tik med ännu ett CERT, fyra bästa tik var Sindy. Valpen Joy blev Bästa valp och vi hade även vinnande uppfödargrupp.


 
BIR CH Barecho You Rock My World "Yalla" och BIM CH Barecho Glint Of Gold "Gizza"


 
Vår fina tjej Joy (Barecho Jackpot Joy)  blev BIS-4 valp i finalen.


   
Cava (Sällebäcks Pont de Millegrand) blev BIS-1 Junior, väldigt roligt när det nu var nästan första gången jag visade welsh också!


   
Vår uppfödargrupp kändes otroligt fin, så roligt med ett ålderspann mellan 10 månader - 8 år. Fyra olika kombinationer, fr.v.; Yalla, Blingen, Peppar och Gizza. Den slutade som BIS-2 i finalen, slagen av en flatgrupp.


 
Yalla blev BIS-3 i finalen   


 
En skaplig rosettskörd blev det   .


Nu blir det en hemmahelg för oss, ska bli skönt även om vi redan nu längtar till nästa - april är det nåt varje helg i utställningsväg och efter det väntar den efterlängtade semestern i Nice för David och mig   .



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av barecho - Tisdag 2 april 18:18

  Ubbe, hanhund      Uzo, hanhund     Undis, tik     Uzzi, tik     Unette, tik     Ultra, tik     ...

Av barecho - Fredag 22 mars 05:44

  Taco     Toby     Tristan     Trevor     Tippo     Tango     Tally     Trisha     Tabitha     Tora   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Fredag 22 mars 05:39

  Ubbe     Uzo     Undis     Uzzi     Unette     Ultra   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Torsdag 14 mars 16:34

I måndags, när det var sex dagar kvar till beräknad valpning så låg tempen på 37,6. Det var ju inte jättelågt och Kryddan åt upp sin mat. Hon var lika lugn som vanligt. Så jag tänkte det var falskt alarm. Tempen sjönk sedan sakta nedåt, men inga andr...

Av barecho - Söndag 3 mars 14:25

I denna blogg kommer det mestadels vara inlägg som har med kennel Barecho att göra. Om våra valpar, hundar, från utställningar mm. Jag (Helene) har skaffat en ny blogg där jag mer kommer att skriva mina tankar och åsikter inom olika ämnen, välkommen ...

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards