Kennel Barecho

Alla inlägg den 26 februari 2010

Av barecho - 26 februari 2010 14:41

Är vi för hårda mot våra gubbar därhemma ibland?
Kanske borde vi lägga manken till lite mer, när han kommer slutkörd hem från kontoret?
I en amerikansk hushållsbok från 60-talet ger man på allvar följande råd:


1. Ha middagen färdig. Planera ingredienserna redan kvällen före så att du är säker på att rätten blir lyckad och att allt blir klart tills din man kommer hem.


2. Fräscha upp dig. Vila 15 minuter så att du ser fräsch ut när du tar emot din man. Förbättra din makeup och sätt upp håret med ett band.


3. Städa undan i huset. Ta en sista runda genom rummen och plocka undan skolböcker, leksaker och papper. Torka av borden med en trasa.


4. Tänd en brasa i öppna spisen. När det är kallt under vintermånaderna bör du tända en brasa som din make kan koppla av inför.


5. Eliminera alla oljud. Vid din mans hemkomst ska tvättmaskinen och dammsugaren vara avstängda. Säg till era barn att hålla sig tysta och lugna.


6. Ha ett vänligt bemötande. Ge din man ett stort leende och visa att du är glad att se honom. Låt honom prata innan du gör det, för det han har att säga är viktigare.


7. Låt kvällen bli hans. Klaga inte om han kommer hem sent eller äter middag på restaurang utan dig. Försök i stället förstå vilket pressat tidsschema han har.


8. Skapa en lugn atmosfär. Se till att ert hem blir en bra plats för avkoppling, så att din man får en chans att återhämta sig fysiskt och psykiskt.


9. Gör det bekvämt. Låt honom sjunka ner i en skön fåtölj eller lägga sig i sovrummet. Ha en kall eller varm drink redo, rätta till hans kudde och erbjud till att ta av honom skorna. Prata med mjuk och behaglig röst.


10. Var inte frågvis. Ställ inga frågor om vad han har gjort under dagen. Kom ihåg att han är husets herre och alltid gör sitt bästa för att vara rättvis och ärlig. Du har ingen rätt att ifrågasätta honom.


Den perfekta hustrun...


Oh, älskling, mittpunkten av mitt liv,
sätt dig och vila lite så ordnar jag med mat,
disk och vask...

Ja, herregud...., man tror ju att det är ett skämt. Kan nån verkligen trott på allvar att det här är den perfekta hustrun? Man undrar ju, kan detta verkligen komma från 60-talet? Kan verkligen min farmor och mormor ha haft det sådär? Ja - mamma också för den delen, min storebror föddes ju 1963.... Nä, där går nog gränsen - har mycket svårt att tro att min mamma betedde sig sådär...  
I vårt hem är det nog snarare barnen och hundarna som är husets herrar, ni vet curlingföräldrar och curlingmattar som vi är nuförtiden...  

Här kommer en fredagsfräckis, jag är ju barnsligt förtjust i såna:


En tjock bonde hade problem att tillfredsställa sin fru.
Han beklagar sig inför en vän och menar att han blir
för varm och svettig för att hålla på tills frun kommit.
Han får då rådet att låta en av drängarna stå och fläkta när dom har sex.
Nästa gång det är dags för sex kallar han in en
storvuxen, mörkhyad dräng i sängkammaren.
Bonden bestiger frun och drängen står bredvid och fläktar. Trots fläktandet blir bonden för varm och svettig och frun är helt oberörd.
Mannen beordrar då drängen att byta plats med honom. Drängen gör som han blir tillsagd och fruns reaktion låter inte vänta på sig.
Hon stönar och kvider och får orgasm efter orgasm.
Då säger bonden: Fattar du nu hur man ska fläkta drängjävel?

Ja, det är tur att man är lättroad!!   Ha en bra fredagskväll!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards