Kennel Barecho

Alla inlägg den 6 februari 2010

Av barecho - 6 februari 2010 23:17

Ja, detta har sannerligen varit en annorlunda lördag! Jag har varit på bröllop, och då utan David så det kändes verkligen konstigt..... inte för att det är så att vi brukar gå på bröllop speciellt ofta, bara det är ju ovanligt i sig, men jag kan inte minnas att jag varit på något bröllop utan i sällskap av någon man faktiskt. Min snälla svärmor skjutsade in mig till Erika och Björn, eller ja - jag körde hennes bil in och så åkte hon hem efteråt, hon trodde det skulle gå snabbast så! Sedan åkte jag med dem och Annika & Conny till Ovansjö kyrka där vigseln skulle vara.
  

Jag kände i princip ingen alls där, mer än de jag kom dit med + brudparet. Så ni kan ju tänka er hur det kändes när de vände sig om i kyrkan och tittade på mig, såg verkligen hur de funderade vem fan jag var?!

Nåja, vigseln var jättefin, och Hanna såg ut som en sagoprinsessa, hoppas de är nöjda med dagen, jag tycker i alla fall att allt var ordnat till perfektion!!
  

Några tårar, eller ja - kanske fler än några, kom det såklart också...   som tur var så hade Annika försett sig med pappersservetter som räckte till både mig och Erika... Tänkte på ifall jag nån dag skulle få uppleva att mina barn gifte sig, herregud - då måste de ge mig något lugnande.... Vet inte hur de gör som kan gråta så vackert som de gör på film, vafan... hela mitt ansikte förvrids när jag gråter, och var sjutton gör man av allt snor som bildas?? Man kan ju inte direkt riva av en storsnytning mitt under vigseln....
  

Efter vigseln åkte vi till en typ av hembygdsgård i Norrberg, det var ett 80-tal gäster och det var uppdukat till fest där inne. Jag hade tur och hade Erika snett mittemot mig, kändes ju skönt när jag inte kände så många... Kan väl säga att det var lite blandad kompott bland de som jag hade runtom mig vid bordet, fanns några som var verkligen skitroliga   - och sedan så fanns det även såna som man var mycket glad att slippa ifrån.... Finns det nåt värre än att prata hund med såna som inte förstår nåt alls, och som uttalar sig på ett sätt som får en att vilja kasta sig över bordet och ja.... ni förstår säkert....     

Hursomhelst, så maten var god (är ni förvånade????) och vinet var skitgott - desserten var superdupergod så det var verkligen över förväntan.... är ju inte så lätt för världens mest kräsna människa.... (jag hade såklart garderat mig och ätit snabbmakaroner med ketchup innan jag åkte för säkerhets skull). Erika och Björn var tvungna att åka hem redan vid 21.00-tiden då de skulle åka vidare mot Grällsta för att delta på utställning i morgon, tror det var i E-tuna. När de skulle åka så kändes det lite trist att lämna tillställningen då jag var i bra form  , så jag stannade och tänkte att jag tar nån taxi eller så hem.... Men, en liten stund efter att de hade åkt så ångrade jag mig.... så jag ringde och de var så himla snälla och vände för att åka tillbaks och hämta mig, tusen tack för det   !! Kom ju på hur mycket jag längtade efter mina fyrbenta här hemma... som visserligen lillhusse hade tagit hand om, men ändå - är ju så himla mysigt att lägga sig med de omkring sig i sängen!

Hur har de haft det i Barcelona då?? Kan ju säga att jag fick detta kort under dagen:

  

Och nej, jag är inte alls bitter och avundsjuk att jag är hemma....  

Det var idag matchen de skulle titta på var, Barcelona mot Getafe. Jacke   var laddad när han var på väg till matchen:
  

Hans stora idol Messi fick han se, och han lät väldigt nöjd över det! Messi hade också gjort ett mål, och Barcelona vann till slut med 2-1! Jag pratade med dem efter matchen och då var väl klockan ca 22.30, då skulle de gå ut och äta.... hmmmm....mamsen tyckte det var alldeles för sent för Jacob   , men vad brydde de sig om det..

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards