Kennel Barecho

Alla inlägg den 13 april 2011

Av barecho - 13 april 2011 20:59

Ja, så sa väl nån som hade ett mycket torftigt liv eftersom väntan tydligen var det bästa.... Nä, själv har jag inte alls tålamod att sitta och vänta - utan ser det mer som något som man inte kan göra något åt, bara att härda ut liksom!


Pärlans feber låg på 37,0 vid niotiden i morse, så det blir nog valpning imorgon - och då kommer äntligen de små ut! Hundars dräktighet är ju inte lång alls egentligen, men nio veckor tycker jag går långsamt när man är så nyfiken på vad det ska bli. Och sedan är det bara att vänta och vänta tills de är så stora så man kan se mer vad det blir av dom....

Pärlan har varit lugn mestadels idag, bäddat lite och mat åt hon både i morse och nu i kväll. Nu är hon dock väldigt hässjig (skriver man så???) och vill vara nära mig hela tiden, eller så sin mamma som hon kryper upp till i korgen..... Tryggt med mamsen när hon känner att det är något jobbigt på gång .


Jag har passat på att städa köket idag när jag ändå var hemma. Ja, jag är ju inte färdig... problemet med mig och städning är att om jag ska städa så vill jag göra det så himla ordentligt. Inte när jag gör veckostädningen, då är det det allra nödvändigaste bara för inget annat hinns med. Men, som nu - när jag tänkt tvätta fönster, byta gardiner osv. Då kan jag liksom inte bara göra det, nej - då ska allt göras rent - alla skåp och lådor, allt som är i skåp och lådorna - saker ska gås igenom ifall det ska slängas osv... Sååå, inte undra på att jag gör det så sällan!


Julgardinerna som jag tog ner nu har suttit där sedan förra julen, alltså i 1,5 år - och jag lovar, det blev sommar förra året ändå. Visst önskar jag att jag haft tid att byta dem tidigare, men här prioriteras så mycket annat före... verkar inte som om någon annan i familjen varit sugen på att byta dom heller under denna långa tid!

Men, nu är sommargardinerna uppe i alla fall - förhoppningsvis blir det byte till jul då - men man vet aldrig helt säkert.... Kände att det hade varit trevligt med nya blommor i fönstren också - men sånt där begriper jag mig inte på alls. Tänk vad bra det skulle vara ifall blomsteraffären här hade den servicen att jag kunde lämna dit mina krukor så hämtade jag upp dom efter nån dag, då påfyllda med några fräscha blommor som passar för årstiden?


Jag har upptäckt nåt som inte är så praktiskt med Tyra. Har man hundar med skägg så fastnar allt damm där..... Tyra tycker också att damm och hundhår är gott, vilket har resulterat i att hon förstås har spytt upp det.


Tyra och jag åkte förbi mitt jobb idag så barnen skulle få träffa henne. Barnen blev jätteintresserade och Tyra verkade njuta av uppmärksamheten - tänk så bra det skulle vara om man kunde ha djur på förskolan. Så många barn som skulle må bra av det, som inte är vana med djur hemifrån. Visst kan man väl klara sig utan att leva med djur, men bra ifall de lär sig att hantera dom på ett bra sätt. Forskning har ju visat att barn som växer upp med djur ofta blir mer empatiska både mot människor och djur....


Jag, Inger och Lena från jobbet var in till Sandviken på em för att kolla på arbetskläder. Vi har fått en mindre summa pengar som vi får ta ut arbetskläder för, kommunen betalar. Kläderna är inte våra, utan de ska lämnas tillbaks ifall man slutar på sitt jobb....


Nu blir det lite mackor och oboy här innan vi det är dags att nanna kudden.




Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards