Kennel Barecho

Alla inlägg den 12 januari 2012

Av barecho - 12 januari 2012 20:52

... har vi det här hemma nu! Med fyra löptikar så ser det nästan ut som ett slakteri här hemma.

Kylie, som var den som startade denna löpperiod har haft himla jobbigt. Hon är ju hanhunden här hemma hon när det är löp och nu när hon ska rida på allihopa - jaaa, inte undra på att hon är trött!


Miranda är den som är populärast - men tror inte hon helt uppskattar det. Hon är dyngsur på ryggen för att Kylie tvättar och tvättar henne - såg nu att hon även tuggat på hennes öron. Suck.....


Pärlan har inte uppskattat uppvaktning från nåt håll tills för någon dag sedan - men nuuuu verkar hon så villig så! Imorgon bär det av norrut för henne och mig, får se om hon gillar sin tilltänkta kavaljer .


Tyra som då är den fjärde tiken som löper är det ju lite annorlunda med. Hanhundarna är ju intresserade, men de kollar på mig ungefär som .. och sen då??  Lleyton la en tass på ryggen på henne och såg samtidigt skeptisk ut - det räckte med att jag sa nej till honom så kom han med uppdragna läppar, lite pinsamt skrattande till mig.... Törs förstås inte lämna dom själva - man vet ju aldrig om de skulle kunna göra illa henne. Men, själv tycker hon att det är såååå kul nu när alla hanhundar helt plötsligt vill leka med henne!


Jacob var hemma från skolan igår för när han kom hem från träningen i tisdags kväll så hade han sån himla nackspärr. Jag hade lagt mig när han kom hem och förstod väl inte riktigt hur ont han hade.... Han gick upp till mig direkt och sa att han hade nackspärr och jag sa väl typ - okej, ja bäst du lägger dig nu då (klockan var ju över 22.00 så min sovklocka hade ringt...). Mycket besviken gick han ned till David och berättade att jag inte brytt mig... Jaaa, hur man än vänder sig så har man arslet bak - eller hur! Annars tjatar de på mig att jag är för överbeskyddande och töntigt orolig jämt...


David åker och far hit och dit hela tiden nu. Igår var han i Östergötland nånstans och på väg hem körde han på ett rådjur. Det hände under tiden han pratade med mig så blev ju lite orolig när jag hörde hur det small till och han svor! Rådjuret dog direkt i alla fall... och efter att han pratat med polisen så var det bara att försöka köra iväg. Han hade arbetets bil (som tur var....) och extraljusen var nog det som tog mesta smällen - en hel del plastgrejer i fronten gick också sönder samt att motorhuven såg sned ut och en buckla på den. Att det ändå blir så mycket skador av ett rådjur - man förstår ju hur mycket värre det är med en älg som väger så oerhört mycket mer. Hursom - så har då bilen fungerat till Norge idag, han är på väg hemåt nu så får väl hoppas den håller hela vägen hem.


Messi har blivit pappa igen! En kull på sju valpar (2+5) föddes hos kennel Rowntree i tisdags. Ska bli spännande att se dem växa upp.


Vi hoppas ju att en av Hollys valpar ska komma hem till oss under våren.... De verkar gilla köttfärs, även om de nu blev himla trött av den denna gång...


Jacob har fått hjälpa mig att fota valparna idag, de blir ju hela 6 veckor idag! Det verkar som om det är Jacobs syssla nuförtiden med tanke på att hans pappa är borta så mycket. Men, nog tyckte jag han gjorde det riktigt bra!


Barecho Hippy Hippy Shake "Honey"
    

Barecho Hippy Hippy Shake "Honey"

 

Barecho Hippy Hippy Shake "Honey"


Barecho Hang On To Me "Hetty"  

Barecho Hang On To Me "Hetty"  

Barecho Hang On To Me "Hetty"  


Barecho Half Moon "Henrietta"
       

Barecho Half Moon "Henrietta"

Barecho Half Moon "Henrietta"


Barecho Hazy Idea "Hazel"
 

Barecho Hazy Idea "Hazel"

 

 Barecho Hazy Idea "Hazel"



Barecho High Hat "Hero"

Barecho High Hat "Hero"

Barecho High Hat "Hero"



Barecho Head Line "Harald"

Barecho Head Line "Harald"

Barecho Head Line "Harald"


Filma dem har vi tänkt att göra under helgen!          



Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards