Kennel Barecho

Alla inlägg den 13 januari 2014

Av barecho - 13 januari 2014 20:29

....måste man sannerligen ha om man är gift med mig, som tur är har David både ett stort och ett starkt hjärta   . För i natt fick både David och jag en rejäl chock kan man säga.... 


Som ni vet så fick Twiggy valpar för en vecka sedan och de första nätterna sover jag alltid i samma rum som tiken och valparna. Om allt verkar fungera bra så brukar det vara 2-4 nätter. Efter det sover jag i min vanliga säng och har då min telefon på bordet bredvid sängen och där har jag då så att jag kan se valplådan med den kamera som jag köpte för något år sedan. Det är kanonbra och gör verkligen att jag kan koppla av på ett annat sätt! Just att jag kan titta i mobilen gör det ju så enkelt. Till i natt då....


Jag hade lagt telefonen på sidan som jag alltid gör och ser då så stor del som möjligt av valplådan. Jag hör också ljuden därifrån förstås. Så vid 03.30-tiden vaknar jag upp av att valparna "skriker" - eller ja, de gnäller väl högljutt bara. Men, jag vaknar av ett ryck - tittar förstås på min telefon och tycker då att det i mitt nyvakna tillstånd ser väldigt märkligt ut. Ligger flera av valparna utanför valplådan och vad är det där? Det är ju en människa!!! Är det Jacob?? Nej, inser ju att det inte är han - det ser ut som någon som sitter på huk framför valplådan och håller på och plockar med valparna. Personen har en mörk huvtröja så jag ser inget ansikte! PANIK!!!!!!!!!  . Inser att det sitter någon i rummet och är på väg att stjäla våra valpar! Skriker rätt ut till David - DET ÄR NÅGON I VALPRUMMET!!!!!!! Han är klarvaken på en sekund och ser panikslagen ut. Då kommer jag på att lyfta upp telefonen och titta lite noggrannare... Och då hamnar bilden i rätt läge.... Bilden hade vridit sig (som den gör på smartphones) så det jag såg var upp och ned... Och nu med alla hundstölder jag läst om på slutet fick förmodligen min hjärna totalfnatt.... Pustar ut och ser att allt ser normalt ut - förutom att då några valpar hamnat på fel sida om Twiggy och var av den anledningen mycket upprörda! En nu helt klarvaken David går ner för att hjälpa dom och för att kolla så det verkligen inte är nån där - ni vet, man kan ju inte vara helt säker ändå... Som tur var var Twiggy helt ovetande om detta drama! Efter det kunde jag såklart inte somna om - låg och funderade och försökta lugna ner mig. Kom på att det var ju helt osannolikhet att någon skulle kunna ta sig in till Twiggy utan att hon skällde - men så långt tänkte jag inte när jag i panik trodde jag såg någon stjäla våra valpar!


Efter en sån rivstart på "dagen" - så var det rätt skönt att dagen var relativ lugn. Valparna fyllde 1 vecka idag och då var det förstås obligatorisk kloklippning för dem. Så tog jag lite foton på dem också, dagen till ära   .



Hefaistos - så sjukt söta de är nu när prickarna börjar bre ut sig kring nosen   .


    

Hestia, en av tikarna   .


 
Vår andra tik, Artemis - lika söt hon   .



Bredbläsen Hermes   .



Chokladbiten Hades   .



och sist men inte minst, Poseidon   .


 
       


 
 


I lördags firade vi att Tekla fyllde 2 år, eftersom hon är helt galen i glass fick det bli en skål glass i soffan för henne :-)

 


Fastän jag avskyr snö och kyla så är jag ändå glad åt vädret vi har nu. Hundarna är rena och idag när jag var ute fick jag till och med se solen en stund :-)

Visst är det fint - speciellt Kylie som kröker rygg vid trädet...  .


 
Snödrottningen Tyra med dotter   .



Bessie (Barecho Odd Molly)



Visst är huset fint också i vinterskrud.


 
Ingen av hundarna är så snötäckt som Lleyton varje gång vi är ute...



Här är lilla Agda. Och förresten, ni vet ju att alla våra apor har speciella smeknamn. Tyra är älskade vännen, Tyke är liten gutt/skrutt och Tekla är lilla skräpet. Och faktum är att dessa namn aldrig har blivit bestämda utan de har fallit sin helt naturliga. Och vad fick då Agda? Joo, hon heter nu liten liten - och med ändelse pnubilupps. Och förstås kommer hon mycket bättre när man ropar detta än Agda   .



Fin utsikt har vi verkligen nu.



Clådan ding-ding.



Snömonstrena anfaller!!         



Pasta älskar Floyd....


 
... så mycket att hon försöker äta upp honom.



Eller dra honom med sig - stackars Floyd säger förstås inte något om det...



Snökingen våran   .


 
Flying Tyra :-)



Vårt hängbuksvin Paco (Barecho Play Now Pay Later)


 
Baros och Floyd hittar en kissfläck från Baros tjejbesök   .


 
haha... ser ni hur Agda står med tassen? Det är för kallt för aporna nu...



Gammeltanten Kylie och någon av aporna, här ser jag faktiskt inte vem det är måste jag erkänna...


 
Sån härlig bild på Tyra och Agda - ser ni Tyras mun som är öppen, visst ser hon ut som ett monster ;-)


 
Polly (Barecho Pictures Come Alive)


 
En bunt hundar - men jag ser bara snygg-Lleyton som står i vänstra hörnet, fortfarande såååå vacker  .



Patsy (Barecho P S I'm The One) är på besök hos Henric och Nathalie i Sandviken nu. Hon har hjälpt Henric idag att rensa ut julen....



Arbetet i Davids framtida verkstad går framåt. Efter en hel del svordomar så fick han ihop bordet han gjort själv   .


Avslutar med två korta filmer på när hundarna leker med Frasse :-)



 
                 
      

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards