Kennel Barecho

Alla inlägg den 14 februari 2012

Av barecho - 14 februari 2012 15:26

Jaaa, det är ju alla hjärtans dag idag - är väl trevligt när man uppmärksammar något som är förknippat med glädje, men jag är egentligen inte så mycket för sånt. Första alla hjärtans dag efter vi träffats köpte David en jättefin vas som var formad som ett hjärta med en ros i, det var himla gulligt - men jag känner inte alls att jag har något behov att få nåt av honom varje år. Jag lyssnade på radion i bilen i morse, på Mix Megapol, och då pratade de just om detta. Anders Timell hade köpt nån jättebukett med rosor till sin fru - men Micke Tornving köpte inte nåt sånt till sin fru. Hon skulle nog bara fråga hur mycket det kostat sa han - och så skulle nog jag också reagera!! Fasiken, dom pengarna hade man ju kunnat använda till en anmälningsavgift eller en ny sax eller nåt sånt istället . Stackars David som inte har nån romantisk fru alls... Men, jag ska i allafall hämta honom på Arlanda ikväll istället för att han skulle åka hem imorgon. Han landar efter 22.00 och det går inga tåg efter det åt våra trakter så då hämtar jag honom istället - det får bli min alla hjärtans dag present till honom det!


Jag åkte och hämtade Daphne i morse och som vanligt måste jag tyvärr säga, så blir jag så himla irriterad på mina medtrafikanter! Speciellt då långtradarchaffisar - som man tycker borde vara proffs på det hela. Nu vet ju iofs inte jag mycket om långtradare, men jag har svårt att tänka mig att de har en bromssträcka på bara nån meter när de kör i runt 90 km/timmen. Det snöade häromkring igår och det låg kvar på vägarna i form av modd. Hastighetsbegränsningen var 80 där jag körde och jag pendlade väl mellan det och 90. Bakom mig ligger det då en långtradare och trycker och trycker. Åhhhhhhh.... det bara kokar i mig (jag vet, jag vet att det inte är bra - förmodligen kommer jag att dö i en hjärtinfarkt bakom ratten för att jag blir så förbannad). Till slut kom vi till 100 sträckan där vägen är tvådelad och då slapp jag den jäveln. Nu var det här på vägen dit så jag hade ingen hund i bilen, men ändå? Det är inte konstigt att så många dödsolyckar blir där långtradare är inblandade...


Nog ser hon dräktig ut allt !

Två veckor kvar och magen är rejält rund.

He...he... jag bara älskar dessa som smilar såhär - hur gulligt som helst !

Än tar hon sig upp för trappen lätt - men snart kanske magen tar i!


Vi hade ju ett födelsedagsbarn igår som vi glömde bort! Det var vår gamla Selma (Rowntree XLNT Choice For Barecho) som fyllde 9 år. Hon bor hos sin fodervärd med sin ena dotter och där trivs dom bra båda två. Selma fick två kullar hos oss, E-kullen som var efter Fritz och N-kullen som var efter Puh. Stooort grattis Selma - hoppas du fick något gott att snaska på!


I söndags fick vi trevliga nyheter från Yatzy (Barecho You Name It) och hans matte Katarina. De hade tävlat i lydnad och då i lydnadsklass 2. Det gick riktigt bra måste jag säga!! 191, 5 poäng av 200 möjliga och det gjorde att det förutom ett första pris även blev klassvinst! Stooort grattis till er båda, ni är så duktiga!

Fina Yatzy - han brukar vara så snäll och låta oss komma dit ibland och sova över, alltid lika trevligt!


   

Från Italien har jag fått detta kort. Det är på Fran (Barecho Free Falling) som i söndags fick Excellent och blev tvåa i juniorklassen.

Det var en Internationell utställning i Arezzo.


Brorsan Danny (Barecho Fool To Remain Sane) roade sig i snön istället han.


  



       


Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards