Kennel Barecho

Alla inlägg den 4 augusti 2010

Av barecho - 4 augusti 2010 20:44

Nu har installationen av de nya elementen påbörjats, så nu är hela huset upp och nervänt känns det som... Men, inget ont som inte har nåt gott med sig! Får ju passa på och städa igenom det ordentligt nu....
De gamla elementen har alla monterats bort, och ja - ni kanske kan tänka er hur mycket hundhår det var bakom dem.... tur rörmokaren inte är allergisk!!
Städningen av kontoret går sakta men säkert framåt....

  
Bokhyllan börjar se skaplig ut - men allt tar sån tid för mig när jag ska städa.... har så svårt att göra nåt lite lagomt, nä - ska det göras så ska det göras ordentligt vilket såklart resulterar i att det tar mycket längre tid.... så mycket som ska sorteras och kollas igenom innan jag kan bestämma om det kan slängas eller inte. Varje hunduppfödare borde ha en sekreterare anställd - för hua så mycket papper det blir som har med hundarna att göra!
Längst upp finns en hel bunt med tävlingspärmar, är det någon som känner att de har behov av en så hör av er till mig - jag använder inte såna så de ligger bara där och dammar nu....


I övrigt idag så har vi köpt en leksak till mig.... Ni kanske minns att vi köpte en åkgräsklippare till David i början av sommaren? Nu var det min tur att få nåt att lattja runt med, och vad passar bättre då än en dammsugare?
  

Så såhär ser min nya kompis ut, den gamla ska bli förpassad ut till den delen av hundarna där endast hundarna bor.... Den skulle vara energisnål den här, så ojoj, vet inte vad det tagit åt oss som spar så mycket energi just nu...bensinsnål bil, bergvärme etc..... hur ska detta sluta?

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards