Kennel Barecho

Alla inlägg den 14 augusti 2010

Av barecho - 14 augusti 2010 22:17

Japp, då var första dagen avklarad i Askersund - och resultaten kan vi då sannerligen inte klaga på!
Men, om vi börjar i morse - så började dagen 03.00 när klockan ringde. Efter sedvanliga morgonsysslor så kom jag iväg runt 04.50, 20 minuter senare än planerat... Dock kör vi för det mesta in en del tid, speciellt på vägen till Västerås från oss - så det kändes inte som det spelade så stor roll.
Jag åkte själv - och det gick bra, fick nåt dipp vid Västerås men efter gemensam kisspaus med hundarna så var jag pigg igen!
När jag kom fram så mötte Andrea upp mig på parkeringen och hjälpte mig in med grejerna - det stod också ungdomar där beredda att hjälpa till, är en så oerhört bra idé tycker jag! Nu hade jag ju hjälp idag, men hoppas verkligen att de står där även imorgon...
Det var rejält dimmigt på morgonen, och regnet hängde bokstavligt i luften. Kvavt var det hela dagen, och när solen kom fram efter lunch blev det nästan olidligt varmt.

Jag fick dela tält med Katarina och Andrea, de har verkligen tagit väl hand om mig hela dagen och hjälpt mig med både den ena och det andra - miljoners tack för det, ni är guld värda!!

Dagens domare var Elizabeth Andrews, och hon hade bestämda åsikter hur hon ville ha det. T.ex fick vi inte ta av kopplen när vi ställde ut hundarna, och satans så svårt det är att låta bli något som är så intränat.... Fastän jag tänkte på det när jag började ställa upp så tog jag lik förbenat av kopplet det sista jag gjorde!

Nåja, var ju bara att lägga på det igen visserligen, men man är verkligen en slav under sina vanor.

Först ut denna dag, ja - på hela utställningen kan man säga var Baros som hade katalognummer 1. Han vann sin klass, och slog sedan tikvalpen och blev BIR-valp!

Efter det var det Messis tur, han vann juniorklassen med CK - en klass han för övrigt var själv i. I unghundsklassen var brorsorna Watson och Nino med, och där vann Watson med CK och Nino blev trea.
Ninos kompis Ozzie blev även han trea i klassen, fast då gällde det öppen klass. I bästa hanhundsklassen så blev det Messi som stod som segrare! Jätteroligt tyckte såklart jag, och CERT nummer nio fick han då. Nåt CACIB blev det dock inte då han är för ung ännu.
Andrea var snäll och visade Sanne i unghundsklassen, och även hon vann sin klass med CK! I öppen klassen var Doris med, och hon placerades som nummer tre i klassen. Så var det dags för Clådan i championklass - hon var på strålande humör (då......) och vann både den klassen och bästa tikklassen, fick då även sitt tolfte CACIB. Sanne visades av Tina, stort tack för det!, och Sanne slutade denna gång som femma bästa tik. I BIR/BIM hjälpte Andrea mig och visade Messi, jag tog Clådan. Clådan-ding-ding blev BIR, och det blev hennes tjugonde BIR - inte dåligt för en tik som inte fyllt 3 år ännu! Messi blev alltså då BIM....

  
BIM Barecho Zuper Playmaker & BIR CH Barecho Quest For Success


Andrea var så snäll att hon ställde upp och visade Baros i BIS-valp, ingen placering blev det - men han skötte sig bra tyckte jag, och det var då inte min förtjänst....

Direkt efter var det dags för grupp 8-finalen. Och Clådan verkade tycka att hon hade gjort sitt för dagen, herregud så jobbig hon är när hon ska börja löpa... var lika förra löpet också... Hon hade inte alls nån lust att springa på mer än absolut nödvändigt, hon blev dock BIG-3 i finalen som dömdes av Filip Jonsson.


Så på vägen från finalen, bär jag på en liten foderpåse och rätt som det är så sticker det till i lillfingret!! Tro på fan, så har jag blivit getingstucken igen!!!!!
Fick in en geting mellan mitt finger och foderpåsen, och så blev han väl sur och stack mig.... denna gång fick jag inte tag i den skyldige heller....

Så kom inte och prata om fredagen den 13:e här inte.... Torsdagen den 12:e och Lördagen den 14:e har jag alltså blivit getingstungen - det värsta som hände dagen mellan var att jag spillde ut en gräddfil ur kylen, men hundarna tyckte nog det snarare blev en turdag då!
Men, visst är det konstigt - har aldrig blivit getingstungen i hela mitt 43-åriga liv, och nu så blir jag det av två getingar inom loppet av tre dagar! Var som med mina fortkörningsböter. Hade inte fått några sådana alls, och så får jag två stycken inom loppet av 6 veckor.... Detta hände 2002, så vem vet - kanske är det dags snart igen....


Hundarna och jag har fått hälsa på hos Maria och Conny i Hallsberg, så snällt att vi fick komma och våldgästa! Jag och Clådan är väl relativt lugna och skötsamma, men Baros, Messi och Sanne vet jag inte om de är välkomna till så många ställen...åtminstone inte samtidigt!
Var i alla fall jätteroligt att få träffa Diezel igen.... lillplutten min, han blev lika glad att träffa mig som jag honom tror jag - han blev så glad att han kissade på sig, riktigt så var det väl inte som jag visade min glädje vilket förmodligen var tur.

Vi har haft det hur trevligt som helst, och god mat har jag fått också!

  
Sanne och Messi fick ligga i en hage i trädgården, de hade det så mysigt ihop - blev nästan avundsjuk och ville krypa ner där jag också -eller...... nja, kanske inte med de hundarna....

Baros skuttade över hur enkelt som helst, så han fick umgås med Diezel istället.


Nä, nu är det dags för natti, natti här - är ju en dag imorgon också....


Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards