Kennel Barecho

Alla inlägg den 1 februari 2011

Av barecho - 1 februari 2011 20:59

Ja, det kan man verkligen kalla det här hemma nu..... Veras löp börjar väl gå över, men hon är fortfarande lite förälskad i Messi - meeeen han har bara ögon för Pärlan nu  .... Pärlan började löpa idag, och utan att överdriva kan jag väl säga att hon är oerhört trött på Messi redan. Han har slickat båda hennes öron så att de nu är dyngsura och om hon hoppar upp på mig så tar han snabbt ett tag runt hennes midja och tycker, ja - nu kör vi!!!  


Pärlan ska paras med Sammy, och nu gäller det bara att få till hur vi ska få henne till honom. Det blir ju ev. parning nästa helg, och då ska både David och jag till Sundsvall. Det brukar ju lösa sig, så får hoppas det gör så även denna gång.

  

CH Goldmoore's Gold Dreamer "Sammy" &

  
CH Barecho Poetry In Motion "Pärlan".

Valparna borde födas i mitten av april, om allt går enligt planerna.


Måste väl lägga in kort på föräldrarna till cockerkullen också;

 
CH Travis Vintage Gold "Stephen" &

 
CH Backhills Quality Design "Vera".

De valparna beräknas födas i början av april, skönt att det blir några veckor mellan kullarna! 


Som om inte det räckte, så löper the big Queen herself också... Och det finns ju ingen i hela världen som det är så synd om när hon löper och är dräktig som vår Batting.   Hon ligger nu uppe i soffan mest hela tiden, okej då - om vi äter kan hon väl masa sig ner och tigga lite för att göra oss nöjda så vi inte blir alltför oroliga.


Som de flesta vet så är hon ju mattes speciella ögonsten, och hon är så himla rolig, kan prata om henne hur lääääänge som helst jag - ingen av våra andra hundar är så "ding" som hon. Ni kanske kommer ihåg att jag berättat att hon vägrar sova i vårt sovrum sedan Clådan och Pärlan började sova där? Men, tänkte jag - i helgen skulle ju bara hon, Lleyton och jag sova på hotell - då borde det ju vara lugnt? Och jodå, de låg båda två i sängen och jag tryckte ner mig mellan dem. Först låg hon still ett par minuter, sedan tittade hon upp - kollade på Lleyton, suckade och hoppade ner för att lägga sig på soffan istället.

Efter ca en kvart så hoppade Lleyton ned, var väl för varmt för honom skulle jag tro. Vad händer då? Då kommer hon direkt och lägger sig tätt intill mig.... Inte tänker då hon dela mig med någon annan, då får det helt enkelt vara!


Igår efter jobbet så hade jag fullt upp med att återställa hemmet som jag vill ha det efter att ha varit borta några dagar. Helt otroligt så det kan det bli bara för att man inte är där och håller efter. Nu är det väl kanske så att den enda som ser detta är jag, som ju är mycket noga med att var sak ska ligga på sin plats, och då helst på den plats där den har legat sedan 200 år tillbaka.... Kvinnligt, eller?


Nåja, allt är nu okej här hemma igen -och nu ikväll har David och jag varit hos bästa svägerskan Anna och fått håret klippt. Jag skulle bara ha topparna klippt, men det blev lite mer... Inte för att det gör något, det växer så oerhört snabbt nu - fattar inte hur det går till, när jag var ung (vadå var??) så växte det så himla långsamt kommer jag ihåg....

  
Jacob skulle ta kort på mig, men man är ju inte så pigg på att vara med på kort nuförtiden....


Nu ska det i lite toning i håret så kanske man känner sig lite fräschare i vintermörkret!





Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards