Kennel Barecho

Direktlänk till inlägg 13 februari 2010

Lite av varje, bland annat resultat från Mjölby

Av barecho - 13 februari 2010 12:19

Här kommer först och främst resultaten från SSRK:s utställning i Mjölby som jag så snällt har fått skickat till mig från Andrea  , nu när jag är hemma och myser istället för att sitta i ett kallt ridhus!

Bästa hanhund med Cert och Championat, samt BIM blev Goldmoore's Gold Dreamer, han är en son till vår Fritz för de som inte vet det... Tvåa bästa hanhund blev Eros - CH Barecho Just A Striking Image, trea blev Hornötorpets Tortellacci och fyra Sibborp's Dreams Come True. Jag har inte fått någon uppgift om femma bästa hanhund, men det kanske inte var fler hanhundar som fick CK? Det kan ju vara troligt då det var 31 vuxna anmälda, och jag tror de flesta av dessa var tikar. BIR blev championtiken CH Lelica's Hold Me Tight, tvåa bästa tik med sitt första CERT stod With Touch Stardust, trea bästa tik blev Rowemari's New Moves At Lelica's, fyra var CH Hornötorpets Snövit och femma blev Big Brazzel Born To Be Wild. BIR-valp blev Seamus-dottern Goldmoore's Hyacinth Bucket och Caitlin, Barecho Zimply Irresistible blev tvåa i valpklassen med HP. Bästa uppfödargrupp hade kennel Big Brazzel. Stort grattis till er allihopa och lycka till i finalerna!!  

Själva ska vi äta gott, flygande jakob har erika beställt, med goda vänner ikväll och så titta på melodifestivalen blir det väl - vi var ju och tittade på det live när det var i Läkerol Arena i Gävle för några år sedan, det var jätteroligt - men skönast ändå att sitta hemma i soffan - man börjar väl bli lite smålat kanske... (eller vad var det nu gruppen hette som jag gått med i på FB; "Lat är ett så hårt ord, kan vi inte kalla det motivationshandikappad?").

Igår kväll var vi hos Pelle (mitt ex) och hans sambo Johanna. Naturligtvis bjöds vi på grillat, Pelle tillhör ju den skaran som grillar året om... Gott var det i alla fall, och det är alltid lika trevligt att umgås med dom.

  

Nu har jag ju sällskap med att dricka vatten också då Johanna är med barn, det ska verkligen bli roligt att få en till liten pojk i "släkten"!   Tror att både Thomas och Henric faktiskt tycker det också ska bli skojigt att få ännu en lillebror  , även om de nu är nästan så gamla att de snart kan skaffa barn själva!!

Vet att en del tycker att vi är lite märkliga som umgås trots att vi är skilda, men det är inte så konstigt tycker jag, vi har ju ändå två barn ihop och har så mycket gemensamma minnen - både Johanna och David är också såna härliga, öppna människor   och har inga problem alls med det, och ja - Pelle och jag, vi är väl som syskon kan man säga, käftar med varandra för det mesta - men vi ställer alltid upp för varandra också om det behövs!

Under tiden vi åt så tittade vi på Let's Dance, men när Mattias fick så dåliga poäng ville jag inte se mer , David och Pelle påstod att jag inte hejade på honom för att han var så duktig utan av nån annan anledning, förstod inte alls vad de syftade på då? Men då började vi spela Vem vill bli miljonär? istället och vi delade in oss i tre lag:

  

lag 1, Henric och hans kusin Christoffer

  

lag 2, jag och Johanna

  

och så då lag3, som gick ut med attityden att de skulle bli helt oslagbara....  

Hur gick det då? jodå, första omgången blev det oavgjort mellan lag 2 och 3, men det blev bara 10.000:- Vet inte riktigt vad lag 1 gjorde där, man blir lite fundersam om de överhuvudtaget varit nån dag i skolan?

Nåja, i nästa omgång gick det bättre - men det blev oavgjort även denna gång, men nu kom vi upp i 100.000:-, och Henke och Chrilla kom nästan dit upp också.. Sedan kom Henke på den briljanta idén att han ville se sin mamma och pappa i samma lag, lite motvilligt gick vi väl med på det... som väntat, kanske man ska säga så gick det inget vidare.... när det kom upp en sportfråga så slängde jag ur mig nåt svar bara, tog ju för givet att Pelle kunde - och så svarar han som jag sa! Vilket såklart var fel.... så man kan säga att vi åkte ut tidigt och till vår stora förvåning var det Henke och Chrilla som gick längst, nåja.... lite hjälp fick de kanske också..., men David och Johanna gjorde också bra ifrån sig! Ja, medans Pelle och jag tjafsade om vems fel det var att vi hade förlorat   ... detta påminde lite om när vi var ute och åkte i Stockholm Pelle och jag, för 100 år sen eller så, och vi inte visste var vi skulle. Helt plötsligt skrek jag - Här ska du svänga! Varpå han gjorde det, och vi kom helt åt helsicke fel... Hur fan kunde du säga att vi skulle av där sa Pelle   - jamendudå, som gjorde som jag sa!!   svarade jag då.... Ja, inte så lätt alla gånger att vara gift med mig...

Imorgon åker Pelle, Johanna och Pelles son Hugo till Thailand   i tre veckor, och jag förstår dem så väl.... att ha utedass den här vintern kan inte vara nån höjdare, passa på och njut nu Johanna  !!


 
 
Ingen bild

Johanna

13 februari 2010 16:31

Tack för en super-trevlig kväll :-) Längtar som sagt till en riktig toalett... kram till er alla

 
Erika

Erika

14 februari 2010 09:51

Jaaaa du ska veta att jag släpade mig upp idag, men fyyyyyy fasiken va roligt vi hade !!!!
-Tusen Tack för igår,det var längesedan jag skrattade så mycket = )
Vi gör om ett snart igen,för sånt här gör att veckorna flyter på mycket lättare,visst ?
Hoppas ni inte fick allt för mycket städning....

http://risenshine.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av barecho - Fredag 22 mars 05:44

  Taco     Toby     Tristan     Trevor     Tippo     Tango     Tally     Trisha     Tabitha     Tora   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Fredag 22 mars 05:39

  Ubbe     Uzo     Undis     Uzzi     Unette     Ultra   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Torsdag 14 mars 16:34

I måndags, när det var sex dagar kvar till beräknad valpning så låg tempen på 37,6. Det var ju inte jättelågt och Kryddan åt upp sin mat. Hon var lika lugn som vanligt. Så jag tänkte det var falskt alarm. Tempen sjönk sedan sakta nedåt, men inga andr...

Av barecho - Söndag 3 mars 14:25

I denna blogg kommer det mestadels vara inlägg som har med kennel Barecho att göra. Om våra valpar, hundar, från utställningar mm. Jag (Helene) har skaffat en ny blogg där jag mer kommer att skriva mina tankar och åsikter inom olika ämnen, välkommen ...

Av barecho - Fredag 1 mars 07:49

Denna kull är Ziris andra kull hos oss, förra kullen föddes för 1,5 år sedan, i den kullen blev det sju valpar. Att det skulle bli fler denna gång misstänkte vi ganska tidigt, för redan när hon gått fyra veckor började magen växa - och det snabbt! De...

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards