Kennel Barecho

Direktlänk till inlägg 22 juli 2010

After Beach

Av barecho - 22 juli 2010 16:44

Igår så skulle vi då gå på After Beach på Strandbaden här i Årsunda. Det var flera år sedan jag gjorde det sist.... Men på den tiden det begav sig så var det verkligen roligt där om det var en bra trubadur vill säga. Att jag gillar att sjunga är väl ingen direkt hemlighet....


Vi hade bestämt med Gustav och hans tjej Carro - som vi brukar kalla Tratten, och så då "vår" Carro att vi skulle dit. Sedan hakade även Trattens syrra Jenny med sonen Nathan på, samt Trattens mamma och "plastpappa".


Grillbuffé skulle det finnas där, och ja - till ingens förvåning så tyckte inte jag att det var så gott.... Så det blev inte många tuggor för mig, men - men det där är ju alla så vana med som äter ute med mig. Vinet däremot smakade bra, så det blev några glas av det istället - med varannan vatten då såklart, inget smakar ju bättre än vatten!

  

Gustav med sin kära leksak i handen, och David ser ju inte ut att ha smakat på nåt direkt gott av minen att döma....

  
Tratten, myself och Carro...


  

Vi hade en jättetrevlig kväll, och så himla härlig utsikt det är...


Carro var nykter så hon var bussig och körde hem oss, trots att vi hade cyklarna där.... Men, såklart väljer man ju att åka bil när valet finns!


Vi var nog lite rund om fötterna både David och jag, och jag kände att jag blev åksjuk i bilen - så jag kan säga att det lilla jag hade i magen kom upp med en himla fart! Så det var bara att studsa i säng, då jag kände mig långt ifrån toppen!
Vid halvfyratiden vaknade jag med migrän..... och det är lika fruktansvärt varje gång... Jag ville säga till David att han skulle hämta min migränmedicin, men att bara öppna munnen och säga något gör så himla ont så jag fick inte fram ett ord.... Inte förrän några timmar senare, och då hämtade han en ny medicin som jag köpt - tror den hette Zomig Nasal. Den hjälpte snabbt, men som av all sån medicin så blir jag så oerhört påverkad - helt orkeslös och illamående har jag varit hela dagen..... (Pelle, och Henke kom med kommentarer som att jag bara var bakis - men så är det såklart inte!)




 
 
Ingen bild

Solveig

22 juli 2010 17:07

Zomig Nasal er suveren! I morgen er du fin igjen skal du se :)

 
Ingen bild

Carro

22 juli 2010 17:13

Hahahah Tusen tack för en trevlig kväll igår!! Du bakis NÄÄÄÄÄÄ kan ja ALDRIG tänka mig, ja som körde så himla lugnt å fint hem... Nä du den här gången säger ja emot dig å håller med Pelle & Henke =)

 
Ingen bild

Din son

22 juli 2010 18:30

Du bakis? Ringde du tidningen?

 
Marina Persson

Marina Persson

22 juli 2010 18:41

det är många rondeller mellan strandbaden o ert hus va? Lätt att bli illamående då... ;-) Carro du får väl köra lugnt med gamlan!

http://www.kennel-larix.dinstudio.se

 
Ingen bild

Gunilla

23 juli 2010 00:03

Ha Ha försöka duger, ja vet att det måste vara som Pelle å Henke säger, jag har bilder på dig. Å tur du hade Carro, för du hade inte tagit dig hem på cykel.ha ha.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av barecho - Fredag 22 mars 05:44

  Taco     Toby     Tristan     Trevor     Tippo     Tango     Tally     Trisha     Tabitha     Tora   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Fredag 22 mars 05:39

  Ubbe     Uzo     Undis     Uzzi     Unette     Ultra   Mer information om valparna finns här: Kennel Barecho ...

Av barecho - Torsdag 14 mars 16:34

I måndags, när det var sex dagar kvar till beräknad valpning så låg tempen på 37,6. Det var ju inte jättelågt och Kryddan åt upp sin mat. Hon var lika lugn som vanligt. Så jag tänkte det var falskt alarm. Tempen sjönk sedan sakta nedåt, men inga andr...

Av barecho - Söndag 3 mars 14:25

I denna blogg kommer det mestadels vara inlägg som har med kennel Barecho att göra. Om våra valpar, hundar, från utställningar mm. Jag (Helene) har skaffat en ny blogg där jag mer kommer att skriva mina tankar och åsikter inom olika ämnen, välkommen ...

Av barecho - Fredag 1 mars 07:49

Denna kull är Ziris andra kull hos oss, förra kullen föddes för 1,5 år sedan, i den kullen blev det sju valpar. Att det skulle bli fler denna gång misstänkte vi ganska tidigt, för redan när hon gått fyra veckor började magen växa - och det snabbt! De...

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards